Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για εκβιασμό συνελήφθησαν δύο τσιγγάνοι στην Πελοπόννησο

Για εκβιασμό συνελήφθησαν δύο τσιγγάνοι στην Πελοπόννησο

Συνελήφθησαν, χθες (20-6-2013) το μεσημέρι, στα Εξαμίλια και την Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 36 και 23 ετών αντίστοιχα, για εκβίαση και κλοπή οχήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι, οι ανωτέρω χθες (20-6-2013) τις πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, αφού αρχικά αφαίρεσαν μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 45χρονης ημεδαπής, στη συνέχεια της τηλεφώνησαν και απαίτησαν εκβιαστικά να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των -250- ευρώ, προκειμένου να της την επιστρέψουν.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και σε προκαθορισμένο ραντεβού, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, ο 36χρονος να οδηγεί την κλεμμένη μοτοσικλέτα, ενώ λίγο αργότερα, εντοπίστηκε στην Κόρινθο Κορινθίας και ο 23χρονος συνεργός του, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η μοτοσικλέτα αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια της.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...