Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πακιστανούς «τσίμπησε» η Αστυνομία με 1.300 πακέτα λαθραία τσιγάρα στην Τρίπολη!

Πακιστανούς «τσίμπησε» η Αστυνομία με 1.300 πακέτα λαθραία τσιγάρα στην Τρίπολη!

Συνελήφθησαν, χθες (23.12.2013) το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, σε δύο περιπτώσεις, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 28 και 23 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται γα παράβαση του Εθνικού Τελωνιακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, οι αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 28χρονου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν -555- πακέτα με τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου εισαγόμενων τσιγάρων.

Επιπλέον, στην οικία του 28χρονου βρίσκονταν και ένας 24χρονος ομοεθνής του, ο οποίος κατά τον έλεγχο επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστό Δελτίο Αιτήσαντος Ασύλου Αλλοδαπού και συνελήφθη.

Στη δεύτερη περίπτωση, κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 23χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -794- πακέτα με τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου εισαγόμενων τσιγάρων, καθώς και μεγάλος αριθμός προϊόντων παραεμπορίου, τα οποία προορίζονταν να πωληθούν στην τοπική αγορά.

Τα ανωτέρω πακέτα λαθραίων τσιγάρων, θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...