Επιτήδειοι παριστάνουν υπαλλήλους της Περιφέρειας και ζητούν τηλεφωνικώς κωδικούς e-banking
Την προσοχή στους πολίτες εφιστά, για ακόμα μία φορά, καθώς τα περιστατικά συνεχίζονται, με ανακοίνωσή της η Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ώστε να μην πέσουν θύματα απάτης από επιτήδειους που καλούν τηλεφωνικά υποστηρίζοντας ότι είναι υπάλληλοι της Περιφέρειας.
Η ανακοίνωση:
«Το τελευταίο διάστηµα, άτοµα τα οποία ουδεμία σχέση έχουν µε την Περιφέρεια παρακολουθούν την ανάρτηση χρηµατικών ενταλµάτων πληρωμής στο ‘Διαύγεια’, επικοινωνούν τηλεφωνικά µε τους δικαιούχους και προσποιούµενοι ότι είναι υπάλληλοι της Περιφέρειας ζητούν κωδικούς e-banking για να προβούν δήθεν σε πληρωμές.
Εφιστούµε την προσοχή όλων των δικαιούχων, προμηθευτών, αναδόχων κλπ ότι πρόκειται για απάτη και σε καµία περίπτωση να µην δίνουν προσωπικά στοιχεία και κωδικούς τραπεζικών λογαριασμών.
Επισημαίνεται ότι από τις οικονομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου ΠΟΤΕ δεν ζητούνται κωδικοί τραπεζικών λογαριασμών για τις οικονομικές συναλλαγές».
Σχετικά Άρθρα
- Κώστας Βλάσης: "Πλέον το ΠΑ.ΠΕΛ. είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους φοιτητές του σε μια σύγχρονη εστία"
- Τρίτη νίκη σε τέσσερα ματς για τον Πολύβιο Μεγαλόπολης!
- Πολιτιστικό Κέντρο Βιδιακίου | Ζητά την απόρριψη της ΜΠΕ για το Μικρό Υδροηλεκτρικό Έργο στον ποταμό Ερύμανθο
- Τυρός | Λαμπρός εορτασμός της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου στο Μετόχιο της Μονής Αγίου Νικολάου Καρυάς
- Το μήνυμα του Gonçalo Feio: "Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα είναι έτοιμη να θυσιαστεί" (vd)






