Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανθρωποκυνηγητό και ανταλλαγή πυροβολισμών στην Καλαμάτα - Τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί

Ανθρωποκυνηγητό και
ανταλλαγή πυροβολισμών στην Καλαμάτα - Τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί

Σήμερα, το απόγευμα, στις 2.40, στην Καλαμάτα, δύο άγνωστοι δράστες που φορούσαν κράνη, έσπασαν με βαριοπούλα την κρυστάλλινη θύρα εισόδου υποκαταστήματος της εμπορικής Τράπεζας και με την απειλή αυτόματου όπλου, τύπου Kalasnikov, αφαίρεσαν από το ταμείο, το χρηματικό ποσό των 90.000 €. Οι δράστες διέφυγαν με μοτοσικλέτα, την οποία ακολούθως εγκατέλειψαν.

p>Στη συνέχεια, η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή ενός νεαρού ατόμου, πάνω στο οποίο βρέθηκαν κλειδιά για τα οποία στη συνέχεια οργανώθηκε επιχείρηση από τη ασφάλεια της Καλαμάτας, προκειμένου να διαπιστωθεί για ποιο χώρο ήταν.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν να ανοίξουν το σπίτι (σε πολυκατοικία), το οποίο βρισκόταν σε κεντρική οδό της πόλης, με τα κλειδιά που είχαν βρεθεί πάνω στο νεαρό, μέσα βρίσκονταν άτομα τα οποία είχαν διαπράξει την απογευματινή ένοπλη ληστεία!

Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών (πληροφορίες κάνουν λόγο για εξήντα και πλέον σφαίρες!!!), με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις αστυνομικοί, εκ των οποίων οι δύο είναι σοβαρότερα και μεταφέρθηκαν στην Αθήνα.

Η Αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις, εκ των οποίων οι δύο είναι στα κρατητήρια της Καλαμάτας και ο άλλος στο νοσοκομείο. Τέσσερις έχουν διαφύγει, αφού βάζοντας το πιστόλι στον κρόταφο, έκλεψαν, από ένοικο της πολυκατοικίας, ένα αυτοκίνητο και έφυγαν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους τέσσερις που διέφυγαν, ήταν τραυματισμένος.

Για τον εντοπισμό τους, ξεκίνησε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ από την Μεσσηνία, καθώς και η ΟΠΚΕ Αρκαδίας, αλλά και η Ασφάλεια Τρίπολης!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...