Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δικογραφία σε βάρος τσιγγάνων για ληστεία και κλοπές σε Πελοπόννησο και Αττική

Δικογραφία σε βάρος τσιγγάνων για ληστεία και κλοπές σε Πελοπόννησο και Αττική

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία (1) υπόθεση ληστείας σε βάρος ιδιοκτήτη ΤΑΞΙ στην Κορινθία,  δεκαέξι (16) υποθέσεις κλοπής και τέσσερις (4) κλοπές οχημάτων, σε Κορινθία και Αττική.

p>Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος    έξι (6) ημεδαπών ΡΟΜΑ, ηλικίας 29, 39, 22, 36, 29 και 32 ετών αντίστοιχα, για –τα κατά περίπτωση- αδικήματα της ληστείας, της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο 29χρονος, ο 39χρονος και ο 22χρονος, την 4-7-2012 το βράδυ, στα Εξαμίλια Κορινθίας, με την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από ιδιοκτήτη ΤΑΞΙ, χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όπως επιπλέον πρόεκυψε, όλοι οι παραπάνω, εκτός του 22χρονου, σε διάφορες συνθέσεις, κατά το χρονικό διάστημα από 1-5-2012 έως και 19-7-2012, διέπραξαν δεκαέξι (16) κλοπές σε καταστήματα, περίπτερα και πρατήρια υγρών καυσίμων, καθώς και τέσσερις (4) κλοπές οχημάτων, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας και στο Μενίδι Αττικής.

Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των          -16.770- ευρώ.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...