Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη: Αναβολή για την Πέμπτη στη δίκη της Δήμητρας Βούλγαρη - Τι είπαν οι δικηγόροι της (vd)

Τρίπολη: Αναβολή για την Πέμπτη στη δίκη της Δήμητρας Βούλγαρη - Τι είπαν οι δικηγόροι της (vd)
Αναβολή για την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου πήρε η πολύκροτη δίκη της Δήμητρας Βούλγαρη, η οποία ήταν να εκδικαστεί στα Δικαστήρια της Τρίπολης, σήμερα, Τρίτη 15 Νοεμβρίου.
Η Βούλγαρη κατηγορείται ότι σκότωσε από πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση το σύζυγό της καθώς και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Η δίκη πήρε αναβολή δύο ημερών γιατί όπως είπαν οι δικηγόροι της κατηγορουμένης Σπύρος και Βασίλης Ρομποτής δεν είχε γίνει σωστή κλήτευση και βάσει του δικονομικού κώδικα της κατηγορουμένης. Έτσι ζητήθηκε νέα κλήτευση, ενώ να σημειώσουμε πως απουσίαζε και η πολιτική αγωγή (δικηγόρος της οικογένειας του θύματος) Αλέξης Κούγιας, λόγω άλλης δίκης.
Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία δε της 13χρονης κόρης του ζευγαριού, η οποία κλήθηκε με εντολή εισαγγελέα για να καταθέσει και η παρουσία της δημιούργησε ένταση μεταξύ των συγγενών του θύματος που αναρωτήθηκαν γιατί ήρθε το παιδί στο Δικαστήριο.
Να σημειώσουμε πως η κατηγορούμενη αρνείται το φόνο και δηλώνει πως πιέστηκε από τους αστυνομικούς να ομολογήσει και η αλήθεια θα φανεί στην ακροαματική διαδικασία, όπως είπαν οι δικηγόροι της, που επέρριψαν ευθύνες στα αστυνομικά όργανα.
Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις των δικηγόρων της κατηγορουμένης στο βίντεο.  
Πηγή: http://www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...