Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεσσηνία - Σύλληψη Αλβανού επειδή είχε στο σπίτι του πάνω από 3 κιλά λαθραίου καπνού!

Μεσσηνία - Σύλληψη Αλβανού επειδή είχε στο σπίτι του πάνω από 3 κιλά λαθραίου καπνού!
Συνελήφθησαν, χθες (17.2.2017) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδαμύλης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 32 και 40 ετών, αντίστοιχα.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για –τα κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής και της παράβασης του Τελωνιακού Κώδικα.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο 32χρονος και ο 40χρονος, χθες (17.2.2017) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, αφαίρεσαν από όχημα ημεδαπού πορτοφόλι, που περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα. 
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καρδαμύλης, εντόπισαν τους ανωτέρω, στην οικία του 40χρονου, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης και τους συνέλαβαν, ενώ σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -3.138- γραμμάρια λαθραίου καπνού.
Επιπλέον, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -290- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.
Οι συλληφθέντες  θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
(Φωτογραφία αρχείου)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...