Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Porsche ταξίδευε για πολλή ώρα με 250 χλμ/ώρα

Η Porsche ταξίδευε για πολλή ώρα με 250 χλμ/ώρα
Σύμφωνα με τα στοιχεία από τις κάμερες του αυτοκινητόδρομου, η μοιραία Porsche φαίνεται να είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα πολλή ώρα πριν το δυστύχημα.
Οι κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας έχουν καταγράψει την Porsche να κινείται με 250 χλμ/ώρα, όχι σε ένα αλλά πολλά σημεία του αυτοκινητόδρομου.   
Ωστόσο, για άγνωστο λόγο, ουδείς από τους αυτούς που διαχειρίζονται τις κάμερες θεώρησε καλό να ειδοποιήσει την Τροχαία, αν και είθισται να γίνεται αυτό αν διαπιστωθεί πως κάποιος οδηγός σε τέτοιους αυτοκινητόδρομους κινείται με τρόπο που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των υπολοίπων οδηγών. 
Την ίδια στιγμή επιβεβαιώνεται από διασταυρούμενες πληροφορίες πως τα λάστιχα της Porsche ήταν χιονολάστιχα, κάτι που σημαίνει πως δεν ενδείκνυνται για τόσο υψηλές ταχύτητες, μια και ο συγκεκριμένος τύπος ελαστικών έχει χαμηλότερο δείκτη ταχύτητας από τα κανονικά.  
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές το οδόστρωμα στο σημείο της τραγωδίας αλλά και πριν από αυτό δεν ήταν βρεγμένο, κάτι που αν όντως ιχύει, αποκλείει την υδρολίσθηση σαν πιθανή αιτία απώλειας ελέγχου του αυτοκινήτου. 



Οι ίδιες πηγές θέλοντας να επισημάνουν το μέγεθος της ατυχίας του Υπάτιου Πατμάνογλου και της οικογένειάς του, επισημαίνουν πως θέσεις στάθμευσης υπάρχουν και μετά το κτίριο που ήταν οι τουαλέτες και αν είχε επιλέξει να σταθμεύσει εκεί, η Porsche απλά θα είχε πέσει πάνω στο κτίριο. 
Μάλιστα οι θέσεις μετά το κτίριο προορίζονται για ΙΧ αυτοκίνητα, ενώ εκεί που στάθμευσε το Honda του, είναι θέσεις φορτηγών. 
www.protothema.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...