Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υποψίες ότι ο Μάριος είναι θαμμένος στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης (vd)

Υποψίες ότι ο Μάριος είναι θαμμένος στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης (vd)

Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της εξαφάνισης του Μάριου Παπαγεωργίου και όπως φαίνεται, είναι πολύ πιθανό να βρισκόμαστε κοντά στη λύση... του μυστηρίου, το οποίο είναι η τοποθεσία που βρίσκεται θαμμένος ο αδικοχαμένος νέος, αναφέρει το zappit.gr.

Στην εκπομπή “La Biri Biri” μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου Παπαγεωργίου, ο Νίκος Ρουσσόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε ότι Αμερικανός ερευνητής θεωρεί πως ο Μάριος βρίσκεται θαμμένος στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης και αναμένεται να ξεκινήσουν έρευνες.

«Υπάρχουν κάποιες υποψίες για μία περιοχή, η οποία βέβαια πρέπει να ερευνηθεί και βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης», είπε ο Νίκος Ρουσσόπουλος.

Επίσης, σήμερα, η ιστοσελίδα της Αγγελικής Νικολούλη αναφέρει: "Ο εφιάλτης που ζει τόσα χρόνια η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, ξαναζωντάνεψε το πρωινό της Παρασκευής 3 Μαρτίου για λίγα λεπτά στις δικαστικές αίθουσες.
Η δίκη για την απαγωγή και δολοφονία του άτυχου νέου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, αναβλήθηκε για την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017, λόγω κωλύματος των συνηγόρων πολιτικής αγωγής.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΗΝ STAR PRESS

17021357 715631195277637 2287802526656055653 n

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...