Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυτός είναι ο 52χρονος Γάλλος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων

Αυτός είναι ο 52χρονος Γάλλος που κατηγορείται για ασέλγεια  σε βάρος ανηλίκων
Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 52χρονου αλλοδαπού, κατηγορούμενου για τα αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών με τη μορφή αγοράς, κατοχής και διάθεσης και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια από σύνοικο κατ’ εξακολούθηση, ο οποίος συνελήφθη την 21-02-2017, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, τέσσερις ανήλικοι αλλοδαποί, ηλικίας από 14 έως 17 ετών, κατήγγειλαν στην ανωτέρω Υπηρεσία ότι, αρχές Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, εξαιτίας της ευάλωτης κοινωνικής τους κατάστασης, δέχτηκαν να φιλοξενηθούν από τον 52χρονο στο σπίτι του στην περιοχή της Τούμπας, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι θα τους παρείχε στέγη και τροφή.
Σύμφωνα με την καταγγελία των ανηλίκων, ο κατηγορούμενος, κατά την παραμονή τους στην οικία του, προέβαινε επανειλημμένα σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.
Πρόκειται για τον (επ) MONTANE (ον) Muriel – Gerard του ANDRE Phillippe και της CARMEMTRAN Yvette , γεν. στις 18-04-1965 στη Γαλλία.

 




Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, με ισχύ έως 24-03-2017 και ώρα 12.00, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388456. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...