Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο πλευρό των συναδέλφων τους από τη Ροδόπη οι αστυνομικοί υπάλληλοι Αρκαδίας

Στο πλευρό των συναδέλφων τους από τη Ροδόπη οι αστυνομικοί υπάλληλοι Αρκαδίας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, με γραπτή ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ο Πρόεδτος της Παναγιώτης Καγκαράκης και ο Γενικός Γραμματέας Γεώργιος Οικονομόπουλος, αναφέρει:

«Νέες πειθαρχικές διώξεις με τη διενέργεια Ε.Δ.Ε. εις βάρος της προέδρου και μελών του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης και του Οργανωτικού Γραμματέα της Ένωσης Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για τη συνδικαλιστική τους δράση κατά την ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2012 σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς του Νομού έξω από το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, το οποίο εν μία νυκτί  μετατράπηκε από Ανώτερο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα σε Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών (παρά τις αντιδράσεις των προαναφερόμενων φορέων κλπ), αποδεικνύει περίτρανα για μια ακόμα φορά την προσπάθεια στοχοποίησης και εκφοβισμού του συνδικαλιστικού μας κινήματος που όλα αυτά τα χρόνια με την υπεύθυνη στάση του έχει αποδείξει πως κινείται συντεταγμένα και μέσα στα πλαίσια των νόμων με αξιοπρέπεια και σεβασμό στον οργανισμό μας και προς τους πολίτες.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση και τη στήριξή μας προς τους συναδέλφους μας.

Ο καθαρός αγώνας που δίνουμε για την αξιοπρεπή επιβίωση του οργανισμού που υπηρετούμε θα υπερισχύσει της προσπάθειας υποβάθμισης ή κατάργησης του θεσμικού ρόλου μας.» 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...