Menu
RSS
Τρίτη, 20/08/2019
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Λαγκάδια Αρκαδίας |  Άφαντος, χωρίς κανένα ίχνος ο Πάνος Γκιώκας ...

Λαγκάδια Αρκαδίας |  Άφαντος, χωρίς κανένα ίχνος ο Πάνος Γκιώκας ...

Έχει περάσει ήδη μια βδομάδα  (26-3-2018) που ο Πάνος Αγγ. Γκιώκας 62 χρόνων, έφυγε από το σπίτι του, στα Λαγκάδια Αρκαδίας για μια χαλαρή βόλτα και δεν ξαναγύρισε. Χάθηκαν  εντελώς τα ίχνη του. Όλοι έχουν την ίδια απορία. Τί έγινε τελικά. Άνοιξε η γη και τον κατάπιε;  Από  την πλευρά της Αστυνομίας η κινητοποίηση ήταν εντονότατη για την εξεύρεση του, σε περίπτωση που θα ήταν  ζωντανός, εντός των βιολογικών  πιθανοτήτων. Αναφέρομαι φυσικά για τα πρώτα 24ωρα και εντός των ορίων της περιοχής των Λαγκαδίων.  Αφού για 2 μέρες, ομάδα των ΕΜΑΚ με γυμνασμένα  σκυλιά, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας,  ντόπιους εθελοντές και έντονη Αστυνομική δύναμη, αλλά και με την συνδρομή του ελικοπτέρου της Αστυνομίας, χτένισαν  σπιθαμή προς σπιθαμή σε μεγάλη ακτίνα πιθανά και απίθανα σημεία του Λαγκαδινού τοπίου, έχουμε έπειτα από μια βδομάδα επίμονων ερευνών,  απογοητευτικά αποτελέσματα. Δεν υπάρχει κανένα ίχνος από τον Πάνο Γκιώκα. Η αγωνία και η απορία είναι εμφανέστατη στα πρόσωπα της οικογένειας του, των συγγενών, των  φίλων, των πατριωτών του, διότι ήταν ομολογουμένως ένας ευγενέστερος,   αξιαγάπητος, χαμηλών τόνων, άνθρωπος και δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό εμφανές  προσωπικό  πρόβλημα και ούτε  ποτέ δημιουργούσε, όπως συμφωνούν όλοι όσοι τον γνώριζαν,  στο συγγενικό και φιλικό του περιβάλλον.

Μεχρι στιγμής η μόνη περίπτωση που έχει αποκλειστεί,  με μεγάλο ποσοστό,  είναι η περίπτωση ατυχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία αλλά και την ντόπια κοινωνία, η περίπτωση νάχει πάθει κάποιο ατύχημα και μετά από τέτοιας έντασης έρευνες,  αρχίζει και αποκλείεται.. Όλες οι άλλες πιθανές και απίθανες εξελίξεις, εξετάζονται και φυσικά δεν αποκλείονται.. Όλες.  Ακόμα και η εγκληματική πιθανότητα, ενώ δεν έχει αποκλειστεί καθόλου η…..αυτοχειρία.

Μέχρι εδώ, σας καταθέτω μια  σχετική πληροφόρηση που έχω και είναι σύμφωνη και εγκεκριμένη από τον χώρο της Αστυνομίας.   Νιώθω βέβαια  την αγωνία και  κατανοώ τα ερωτήματα της κοινής γνώμης,  και της οικογένειας του, για την πράγματι μυστηριώδη  και ανεξήγητη εξαφάνιση του Παν.Γκιωκα 62 χρόνων από τα Λαγκάδια Αρκαδίας την 26-μαρτ-2018.  Θάθελα να τονίσω ότι η υπόθεση της εξαφάνισης του Παν. Γκιώκα είναι πάρα πολύ σοβαρή, οπότε και η ενημέρωση, θέλει πολύ, μα πάρα πολύ σοβαρότητα. Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται από το Α.Τ. Γορτυνίας και υψηλότατα  υπηρεσιακά στελέχη,  τα οποία ξεψαχνίζουν και  προσπαθούν να φωτίσουν  και άλλα μονοπάτια των σύγχρονων πλέον  επιστημονικών ερευνών και μεθόδων…. Δηλαδή.  Οι έρευνες έχουν μεταφερθεί σε άλλους αγωνιστικούς χώρους και σε άλλα επίπεδα, με διάφορα κίνητρα και σενάρια,  με την ίδια ένταση, πιθανότητα, σοβαρότητα, επιμονή και….υπομονή.

Τα γράφω αυτά για να γίνει κατανοητό ότι η υπόθεση  δεν έκλεισε.                 

Συνεχίζονται οι έρευνες με ένταση και μεθοδικότητα.                                  

Δεν προσφέρεται για κιτρίνισμα, ανοησίες και γελοίες  αποκλειστικότητες.                                                                                                   

Πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός στις πανθομολογούμενες  προσπάθειες της Αστυνομίας και να μην διαδίδονται  ανεύθυνα, προσβλητικά και υποτιμητικά δημοσιεύματα, για  την πιθανή…… μελλοντική τηλεοπτική παρέμβαση.  Διότι η τηλεόραση κάνει εκπομπές  ενώ  η Αστυνομία κάνει την δουλειά της και το καθήκον της.  Άσε που υπάρχει η βάσιμη αισιοδοξία ότι πολύ σύντομα, θάχουμε  την λύση της  περίεργης αυτής εξαφάνισης.  Τέλος ας σεβαστούμε τον εξαφανισθέντα  και την οικογένειά του και να μην χτίζουμε ανεύθυνα σενάρια, διότι η πραγματικότητα μπορεί πολύ γρήγορα,  να μας προσγειώσει…

Πάν.Β.Χουντής.                4-4-2018

1 σχόλιο

  • ΝΙΚΌΛΑΟΣ
    ΝΙΚΌΛΑΟΣ Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 08:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ?? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ??? ΕΎΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...