Menu
RSS
Δευτέρα, 14/07/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δικογραφία εναντίον τσιγγάνων για διαρρήξεις στην Τρίπολη

Δικογραφία εναντίον τσιγγάνων για διαρρήξεις στην Τρίπολη

Από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ΡΟΜΑ ηλικίας 23, 22 και 16 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, γιατί όπως προέκυψε, βραδινές ώρες της 25-3-2013, στον Άγιο Σώστη Αρκαδίας, διέρρηξαν

αποθήκη ημεδαπού και αφαίρεσαν μεταλλικά αντικείμενα (τμήματα αρδευτικού συστήματος), μέρος των οποίων βρέθηκε χθες (27-3-2013), μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης και του Αστυνομικού Τμήματος Σταδίου, σε χώρο εταιρείας ανακύκλωσης, ενώ συνελήφθη ένας 58χρονος, υπεύθυνος της εταιρείας, οποίος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ΡΟΜΑ, κατά το χρονικό διάστημα από τις 10-1-2013 έως και 6-3-2013, στην Τρίπολη, διέρρηξαν ακόμη τρεις αποθήκες ημεδαπού, όπου αφαίρεσαν διάφορα εργαλεία και μεταλλικά αντικείμενα.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...