Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Χάθηκε το ριπλέι του Μπαράλες γιατί μπήκαμε 1,5 ώρα πριν το ματς στο Καραϊσκάκη»!

«Χάθηκε το ριπλέι του Μπαράλες γιατί μπήκαμε 1,5 ώρα πριν το ματς στο Καραϊσκάκη»!

Ο Κώστας Ρούπτσος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Indigital AE – εταιρείας υπεύθυνης για το Video Assistant Referee, μίλησε για τη λειτουργία του VAR στο ελληνικό πρωτάθλημα, τις "ανορθογραφίες" που έχουν υπάρξει, αλλά και τη γραμμή του οφσάιντ, σε συνέντευξή του στον ΣΠΟΡ FM 94.6. 

Ειδική αναφορά έγινε στο περιβόητο παιχνίδι Ολυμπιακού-Αστέρας Τρίπολης, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του SDNA για όλα όσα είχαν συμβεί στο φαληρικό γήπεδο,  μέχρι να φτάσουμε να δει ριπλέι από το... φεγγάρι ο Κουμπαράκης στο πέναλτι που έγινε πάνω στον Μπαράλες. Ότι δηλαδή το βαν δεν κατόρθωσε να μπει στην ώρα του, με αποτέλεσμα να υπάρξει πολύ περιορισμένος χρόνος για να συνδεθούν οι κάμερες κι εν τέλει να... υπολειτουργήσει το σύστημα. 

«Λόγω μιας λάνθασμένης συνεννόησης εμείς μπήκαμε καθυστερημένα στο γήπεδο. Και για μια δουλειά που συνήθως κρατάει τρεις ώρες για να τοποθετήσουμε και να συνδέσουμε όλες τις κάμερες, είχαμε διαθέσιμη μιάμιση ώρα. Στη μιάμισή ώρα αυτή είχαμε συνδέσει τις μισές κάμερες, τις 10 κάμερες και όχι τις δύο super slow. Με βάση το πρωτόκολλο έτρεξε η διαδικασία με τις 10 κάμερες που ήταν διαθέσιμες», είπε μεταξύ άλλων ο κ.Ρούπτσος. 

sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...