Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σάλος στην Πορτογαλία με τον Σεμέδο του Ολυμπιακού: «Χτύπησε ball boy» | Συγνώμη ζήτησε ο παίχτης, μετά το σάλο!

Σάλος στην Πορτογαλία με τον Σεμέδο του Ολυμπιακού: «Χτύπησε ball boy» | Συγνώμη ζήτησε ο παίχτης, μετά το σάλο!

Η ενέργεια του Πορτογάλου αμυντικού να χτυπήσει, χωρίς λόγο, ένα ball boy μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, το βράδυ της Τετάρτης στο «Γεντί Κουλέ», όπως αναμενόταν έγινε θέμα στην πατρίδα του. 

Το βίντεο με το χτύπημα του Σεμέδο στον πιτσιρικά, που πήγε να πάρει τη μπάλα μετά το σφύριγμα της λήξης έγινε... viral. 

«Ο Σεμέδο χτύπησε ball boy», «Ο Σεμέδο προκάλεσε χάος και σύγχυση στην Ελλάδα» είναι κάποιοι από τους τίτλους στα ΜΜΕ της Πορτογαλίας. 

Στις περισσότερες ιστοσελίδες της χώρας της Ιβηρικής, μάλιστα, έχει ανέβει και το βίντεο, ώστε να δουν όλοι την ενέργεια του παίκτη των «ερυθρολεύκων». 

Από το «maisfutebol» και την «Ojogo» ως την «Correio da Manha» και τη «Noticias ao Minuto», τα πορτογαλικά ΜΜΕ ανέδειξαν την αχαρακτήριστη κίνηση του συμπατριώτη τους. 

Λίγες ώρες μετά το ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-1 και την αποβολή του λίγα δευτερόλεπτα μετά τη λήξη επειδή απώθησε ένα από τα παιδιά που μαζεύουν τις μπάλες, ο Ρούμπεν Σεμέδο απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του αυτή με ένα ποστ στο instagram.

«Συγνώμη από τους συμπαίκτες μου και συγνώμη από τον μικρό για αυτή την κακή συμπεριφορά μου, τίποτα δεν δικαιολογεί κάτι τέτοιο... συγχαρητήρια στην ομάδα για την καλή νίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος στόπερ.

 
 

sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...