Menu
RSS
Δευτέρα, 07/07/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο η Νικολέτα Μπερδούση στα Τρίκαλα

Ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο η Νικολέτα Μπερδούση στα Τρίκαλα

Το Σαββατοκύριακο που μάς πέρασε πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων στο οποίο υπήρχε έντονη Αρκαδική παρουσία αθλητών ουσιαστικά από τους συλλόγους του Γ.Σ.Αρκαδίας και των Λυκαίων Μεγαλόπολης, σύμφωνα με το www.contraepithesi.gr.

Στους αγώνες αυτούς ωστόσο μεγάλη πρωταγωνίστρια ήταν η αθλήτρια του Γυμναστικού, Νικολέτα Μπερδούση η οποία και στις δύο ημέρες των αγώνων είχε σημαντικές επιτυχίες με την κατάκτηση ενός χρυσού και ενός χάλκινου μεταλλίου, δείχνοντας να βαδίζει για τα καλά στα αγωνιστικά «χνάρια» της μεγαλύτερής της αδερφής, Κατερίνας.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν το Σάββατο η Νικολέτα Μπερδούση κατάφερε στο αγώνισμα των 1500μ. να τερματίσει στην τρίτη θέση με χρόνο στα 4.51.10, σε μία κούραση στην οποία οι τρεις πρώτες έδωσαν μάχη για το χρυσό μετάλλιο. Την Κυριακή η Μπερδούση κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στα 3000μ. σε μία κούραση που και αυτή είχε συναρπαστικό φινάλε καθώς κρίθηκε στα τελευταία μέτρα και με μόλις ένα δευτερόλεπτο διαφορά (2η τερμάτισε η Χρυσαείδη). Η αθλήτρια του Γ.Σ.Αρκαδίας τερμάτισε πρώτη με επίδοση στα 10.19.70 και δείχνει να βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση και σίγουρα κάνει προσπάθεια για ακόμη καλύτερες επιδόσεις στη συνέχεια της φετινής σεζόν.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...