Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γενικό προσκλητήριο έχει σημάνει ο Παναρκαδικός για το ματς με το Λεωνίδιο!

Γενικό προσκλητήριο έχει σημάνει ο Παναρκαδικός για το ματς με το Λεωνίδιο!
Γενικό προσκλητήριο έχει σημάνει ο Παναρκαδικός εν όψει του αυριανού αγώνα της Α Τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣ Αρκαδίας με το Λεωνίδιο στο γήπεδο της Τρίπολης. Η ΔΙοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του ιστορικού Συλλόγου της Τρίπολης θεωρούν το αυριανό ντέρμπι κορυφής πολύ κρίσιμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τονίζουν ότι η νίκη σε αυτό τον αγώνα είναι μονόδρομος για το τριφύλλι.
Σε περίπτωση νίκης ο Παναρκαδικός μειώνει τη διαφορά από την κορυφή του πρωταθλήματος και μπαίνει για τα καλά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Από την άλλη πλευρά το Λεωνίδιο θέλει τη νίκη που θα την κρατήσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και γι αυτό αύριο στην Τρίπολη αναμένεται να ακολουθήσουν την ομάδα της Νότιας Κυνουρίας πολλοί φίλαθλοι.
Μέσα σε αυτό το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί και λόγω της κρισιμότητας του αγώνα η Διοίκηση του Παναρκαδικού με ανακοίνωσή της καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο της Τρίπολης να προσέλθει αύριο στις 3 μμ στο γήπεδο του Παναρκαδικού και να βοηθήσει με την παρουσία του την ομάδα.
Μέσα σε φίλαθλο πνεύμα και έχοντας ως στόχο την ανταπόδοση της φιλοξενίας που δέχτηκε ο Παναρκαδικός στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στο Λεωνίδιο η Διοίκηση του Παναρκαδικού καλεί τον κόσμο να έρθει αύριο στο γήπεδο, να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και να απολαύσει το μεγάλο αρκαδικό ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που στο κοντινό παρελθόν έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες και έχουν πρωταρχικό στόχο να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.
Αύριο στις 3 το απόγευμα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο του Παναρκαδικού. Φίλαθλοι ελάτε να χειροκροτήσετε την ομάδα της Τρίπολης και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί άλλη μία μεγάλη νίκη του Παναρκαδικού.
 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...