Menu
RSS
Τρίτη, 28/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε εξέλιξη τα έργα στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών

Σε εξέλιξη τα έργα στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών

Σοβαρές παρεμβάσεις είναι γεγονός ότι πραγματοποιούνται στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών αυτό το διάστημα, με σκοπό σε λίγο καιρό το Δημοτικό γήπεδο Φιλικών να αποτελεί ακόμη ένα στολίδι στο Δήμο Τρίπολης το οποίο θα μπορεί να ανταπεξέλθει σε υψηλό επίπεδο στις απαιτήσεις των αναγκών των τοπικών σωματείων σε αθλητικές υποδομές.

Ουσιαστικά εδώ καιρό έχουν γίνει κάποιες ουσιαστικές παρεμβάσεις οι οποίες με μια πρώτη ματιά ίσως να μην έχουν γίνει αντιληπτές. Πέρα από τις χωματουργικές εργασίες του κυρίως αγωνιστικού χώρου που προετοιμάζεται για να τοποθετηθεί σύντομα ο νέος συνθετικός χλοοτάπητας ο οποίος ήδη έχει φτάσει στις εγκαταστάσεις, έχει γίνει πολύ σημαντική δουλειά στο αποστραγγιστικό δίκτυο του γηπέδου. Εκτός από το γεγονός ότι με ουσιαστική παρέμβαση της ΔΕΥΑΤ τον περασμένο Ιούλιο έχουν καθαριστεί όλες οι υπόγειες σωληνώσεις, έχουν τοποθετηθεί και καινούργια φρεάτια των καναλιών αποστράγγισης των υδάτων.

Εκτός από τις χωματουργικές εργασίες του αγωνιστικού χώρου που σε λίγο καιρό θα τοποθετηθεί ο νέος συνθετικός χλοοτάπητας, έχουν ξεκινήσει και οι εργασίες απομάκρυνσης των παλιών στύλων και συρμάτων της περίφραξης, που θα αντικατασταθούν με σαφέστατα πιο σταθερή περίφραξη με σιδερένιες κατασκευές όπως αυτές στο χώρο του στίβου του ΔΑΚ Τρίπολης. Ήδη μέρος αυτών των σιδερένιων περιφράξεων βρίσκεται στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από μέρα σε μέρα αναμένεται να φτάσει και το υπόλοιπο απαιτούμενο υλικό για την περίφραξη. Έχουν παραληφθεί και οι πάγκοι των ομάδων, οι οποίοι στην ώρα τους θα τοποθετηθούν και αυτοί.

Από και πέρα παρεμβάσεις θα γίνουν και στις εξέδρες που την τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων και στις δύο μικρές κερκίδες στις οποίες δεν υπάρχουν πλέον καθίσματα. Παρεμβάσεις θα γίνουν και τον φωτισμό του γηπέδου, αφού προβλέπεται να τοποθετηθούν φωτιστικοί πυλώνες που θα βελτιώσουν κατά πολύ τις συνθήκες φωτισμού του γηπέδου, τις βραδινές ώρες.

Η πραγματικότητα είναι ότι μετά το Δημοτικό γήπεδο της Τεγέας, την αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό γήπεδο Λεβιδίου, το Ενωσιακό γήπεδο Νεστάνης το οποίο περνά πλέον στη β’ φάση του με την κατασκευή αποδυτηρίων, του ηλεκτροφωτισμού και των κερκίδων, η ολοκλήρωση της ανακατασκευής και του Δημοτικού γηπέδου Φιλικών «Αναστάσιος Μουκακής» η περιοχή της Μαντινείας θα λύσεις σχεδόν οριστικό το σοβαρό πρόβλημα που είχε με την έλλειψη γηπέδων στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου.

Περισσότερα, δείτε εδώ https://www.contraepithesi.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...