Όργια Ευαγγέλου στην Τρίπολη | Έδωσε πέναλτι ένα μέτρο εκτός περιοχής και "καθάρισε" τον Αστέρα

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν για ακόμα μια αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League.
Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 1-4 επί του Αστέρα Τρίπολης σε ένα παιχνίδι, που ο Αστέρας φωνάζει για την διαιτησία, καθώς θεωρεί πως του ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ.
Ωστόσο, αυτό που ξεπέρασε τα όρια είναι το πέναλτι που δόθηκε στους πράσινους για το 1-3! Ο Καρμόνα ανέτρεψε τον Τζούρισιτς εκτός περιοχής. Ωστόσο, αντί να δοθεί φάουλ όπως και θα έπρεπε Ευαγγέλου (διαιτητής) και Κουμπαράκης (VAR) αποφάσισαν πως υπάρχει πέναλτι!
Όπως φαίνεται στη φωτογραφία του θέματος η ανατροπή είναι καθαρά εκτός περιοχής, ούτε καν στη γραμμή, κι όμως δόθηκε η εσχάτη των ποινών.

Σχετικά Άρθρα
- Γιορτάζει η εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην Κυνουρία
- 2025 | Μνημόσυνο για τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο στο Ναό Προφήτη Ηλία Τρίπολης
- Χαμός για τους χορηγούς εκδήλωσης του δήμου Γορτυνίας στη Δημητσάνα | "Θα μπορούσε να υπάρχει ζήτημα φοροδιαφυγής" - "Αν μιλάτε για μαύρο χρήμα, να πάτε στη Δικαιοσύνη"
- Δήμαρχος Γορτυνίας: "Το Υπουργείο Υποδομών ζητά ανοχή χρόνου για να ενημερωθεί για την παράκαμψη Λαγκαδίων και να έρθει στη σύσκεψη"!
- Ένταση για τα έργα στο λιμάνι Λεωνιδίου | «Ψάχνουμε την καλύτερη λύση» λένε στην Περιφέρεια – «Το έργο πάει στα βράχια» φωνάζει η αντιπολίτευση!
5 σχόλια
-
Καλα ξερουμε οτι τα αισθηματα σας ειναι μπορντοροδοκόκκινα... αλλα μην προκαλείτε το κοινο αισθημα με γελοια αρθρα. Πριν γράψετε διαβαστε τους κανονισμους ή αν δεν μπορειτε περιμενετε να σας ανοιξουν τα ματια οι υπόλοιποι γιατι εκτιθεστε
-
Μην δημιουργείτε θέμα από το πουθενά. Κλάσεις ανώτερος ο Παναθηναϊκός. Γαύρος είναι ο συντάκτης του άρθρου;
-
Μαθητής του προέδρου ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ δεν Τς έχει μάθει καλα….???
-
Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ... ΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ , ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ .....ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ
-
Ήσουν στο γήπεδο;Αστέρας δεν υπήρχε πουθενά.Νιωθει αδικημένος;σε τι;ΞΥΔΙΙΙΙ