Με παιδικές φωνές γέμισε το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"! (vd)

(ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ)
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στηρίζει τον σχολικό αθλητισμό και καθημερινά υποδέχεται παιδιά από τα σχολεία της Τρίπολης, προσφέροντας δώρα, αλλά κυρίως χαρά, χαμόγελα και ώρες άθλησης.
Αυτήν την εβδομάδα τρία Δημοτικά Σχολεία της Τρίπολης επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και γέμισαν με παιδικές φωνές το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".
Οι μαθητές του 8ου, του 2ου και του 6ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου μας, να συναντηθούν με τους ποδοσφαιριστές και τις ποδοσφαιρίστριες των ομάδων του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, να παίξουν μαζί τους ποδόσφαιρο και να ακούσουν στοιχεία από την ιστορία της ομάδας μας.
Επίσης, σε κάθε σχολείο προσφέρθηκε μία συλλεκτική φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών του ΑΣΤΕΡΑ, καθώς και ρουχισμός για τις σχολικές δραστηριότητες των μαθητών.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα συνεχίσει να στηρίζει τη σχολική κοινότητα και τους μαθητές της Τρίπολης, μα διάφορες δράσεις και με πολύ μεγάλη ευθύνη και αγάπη για την νέα γενιά και την περιοχή του.
Δείτε video και φωτογραφίες από τις επισκέψεις των Δημοτικών Σχολείων στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".
Σχετικά Άρθρα
- Γεραπετρίτης: Είμαι «Φιλέλληνας» - Τι άλλο θα ακούσουμε;
- Κόντρα Φλωρίδη – Ζωής: «Έχετε υπερασπιστεί βιαστή», «Λέτε ψέματα»
- «Εν αναμονή κατηγορούμενος» ο Μητσοτάκης για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου!
- Η ανδρική ομάδα του Κορακοβουνίου επιστρέφει στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο!
- Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης στο ευρωπαϊκό eTwinning