Menu
RSS
Σάββατο, 27/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημοσίευμα επικαλείται καταγγελίες για "φέσια" από οπαδούς του Ολυμπιακού στην Τρίπολη!

Δημοσίευμα επικαλείται καταγγελίες για "φέσια" από οπαδούς του Ολυμπιακού στην Τρίπολη!
Η ιστοσελίδα https://sportportal2014.blogspot.com επικαλείται καταγγελίες για περιστατικά κλοπής και μη πληρωμής λογαριασμών από ορισμένους οπαδούς του Ολυμπιακού την Κυριακή στην Τρίπολη.

Ειδικότερα, αναφέρει ... "Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στην Τρίπολη εξαιτίας της συμπεριφοράς μερίδας οπαδών του Ολυμπιακού! Καταγγελίες στην πόλη για κλοπές και "φέσια" σε μαγαζιά εστίασης από... διδάσκοντες ήθους!

 
Αποτροπιασμό προκαλούν όσα εκτυλίχθηκαν από μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού στην Τρίπολη! Οι ερυθρόλευκοι είχαν στο... πλευρό τους δεκάδες εγκληματικά στοιχεία στην αρκαδική πρωτεύουσα, τα οποία πρωταγωνίστησαν σε κάμποσα αρνητικά περιστατικά κατά τη διάρκεια της Κυριακής πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Αστέρα!
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδοί των Πειραιωτών ενεπλάκησαν σε τρία επεισόδια. Τα δύο έχουν να κάνουν με μαγαζιά εστίασης κοντά στο κέντρο της Τρίπολης, όπου αρνήθηκαν να πληρώσουν υπέρογκους λογαριασμούς! Οι τζάμπα-μάγκες αποχώρησαν από τα τραπέζια κι όταν τους έγιναν συστάσεις από τους υπεύθυνους των επιχειρήσεων, απείλησαν ότι θα προκαλέσουν ζημιές επιδεικνύοντας διαφόρων ειδών εκρηκτικών μηχανισμών κι όχι μόνο!
 
Το τρίτο περιστατικό ίσως ήταν και το πιο σοβαρό. 20-25 άτομα πλησίασαν περίπτερο που βρίσκεται στην ιστορική πλατεία Άρεως (κοντά στο πασίγνωστο άγαλμα του Θ. Κολοκοτρώνη). 2-3 εισήλθαν στο χώρο κι άρχισαν να μοιράζουν πράγματα στους υπόλοιπους, πετώντας τα! Η υπάλληλος προσπάθησε να προστατεύσει το εμπόρευμά της, ωστόσο οι "άντρες" δε σταμάτησαν! Μάλιστα δε δίστασαν να σπρώξουν κι ένα μικρό παιδί, για να ολοκληρώσουν το γεμάτο... ήθος έργο τους!
 
Οι κάτοικοι της πόλης έχουν εκφράσει έντονα παράπονα τις τελευταίες μέρες, ρίχνοντας ευθύνες και στην Αστυνομία".

6 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 20:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Μήπως υπάρχει κάποιος λόγος που έδωσε εισιτήρια ο αστέρας μήπως τους υποχρεωσαν συγουρα υπάρχει κάποιος λόγος έτσι κι αλλιώς οι κύριοι ιδιοκτήτες δεν τους θέλουν να ερχωντε δεν τους έχουν ανάγκη

  • Φίλαθλος
    Φίλαθλος Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 20:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάλι καλά που σκέφτηκαν οι του Αστέρα να δίνουν εισητηρια μήπως και υπάρχει επισκεψιμότητα τα Σαββατοκύριακα στη τριπολη

  • γιωργος
    γιωργος Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 11:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ετσι δεν φερθηκαν ουτε οι παναθηναικοι ουτε οι αεκ

  • Αρίσταρχος
    Αρίσταρχος Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 07:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος έξυπνος είχε την ιδέα να ανοίξει τη Θύρα 1 για τους φιλοξενουμενους φέτος? Ήθελε πολύ μυαλό για να καταλάβει τι επρόκειτο να γίνει? Σε όλα τα γήπεδα πλην του μπεου δίνουν συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων στους φιλοξενουμενους για να μη γίνονται τέτοια πράγματα. Θύρα 1 Μόνο για διαρκειας! Ξυπνήστε!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 05:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά τους έκαναν...
    Οι επιχειρηματίες της Τρίπολης ζητούσαν απ' τον Αστέρα να δώσει εισητηρία για να έχει και η εστίαση και γενικότερα η πόλη κέρδος μάλιστα είχε ανεβάσει και ποστ ένας πρώην υποψήφιος δήμαρχος ότι θα έκανε καλό στην πόλη το να έρθουν φίλαθλοι του Π.Ο.Κ όπως έγινε στον Βόλο
    Ηθελέστα και παθέστα...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 22:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Μα γιατί κάνετε έτσι;Ο Αστέρας έφερε την αναγνώριση και ανάπτυξη στη Τρίπολη.
    Υ.γ.Η Αστυνομία ,πάντα,φταίει ....για τα πάντα!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...