Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πήγασος Άστρους | Διέλυσε τον πρωτοπόρο και δήλωσε βροντερό "παρών" στην τετράδα!

Πήγασος Άστρους | Διέλυσε τον πρωτοπόρο και δήλωσε βροντερό "παρών" στην τετράδα!
 
Ασύλληπτη εμφάνιση από την ομάδα του Πήγασου Άστρους η οποία κέρδισε την ομάδα της Ερμιονίδας με σκορ 84-52. Οι «βυσσινί» από το πρώτο κιόλας λεπτό επέβαλαν τον ρυθμό τους και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα , με την διαφορά να φτάνει μέχρι και στο +42! Αξιοσημείωτη είναι τόσο η άμυνα που έπαιξαν οι παίχτες μας η οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο , όσο και η απίστευτη ευστοχία στα τρίποντα εκεί όπου σκοράραμε 19 συνολικά τρίποντα!
Για άλλη μια φορά θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας οι οποίοι αγαπούν την ομάδα και δουλεύουν ασταμάτητα για να δείχνουν αυτό το πρόσωπο. Συγχαρητήρια παιδιά!
Παράλληλα να ευχαριστήσουμε τόσο τον κόσμο μας για την ανταπόκριση που έδωσε στο κάλεσμα μας εκεί όπου με τον δικό του τρόπο έγινε ο 6ος παίκτης μας και βοήθησε στα μέγιστα, όσο και τον @michalis__b για την φοβερη ατμόσφαιρα που δημιούργησε με τις μουσικές του επιλογές και την ηχητική κάλυψη της αναμέτρησης.
Δεκάλεπτα : (32-4)(58-18)(72-31)(84-52)
Πήγασος (Λαμπρόγιαννης) Μαντίκος 24 (6), Ταβάνι, Μετρητίκας 2, Ζαχαριάς 3 (1), Κοψαύτης 22 (6), Μαντάς, Διαμαντόγιαννης 7 (1), Νίτσιος, Μαυριάς 26 (5), Καρκούλης, Κουσκουνάς.
Συνεχίζουμε με χαμηλά το κεφάλι τη δουλειά και επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου εκεί όπου θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα της Ολύμπιας Αργολίδας στο κλειστό του Ναυπλίου θέλοντας να συνεχίσουμε το όμορφο μπάσκετ και τις καλές εμφανίσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...