Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τένις | Τέσσερις πρωτιές για τα κορίτσια της ΑΕΚ Τρίπολης στο 1ο Ενωσιακό του Athlisis Tennis Club

Τένις | Τέσσερις πρωτιές για τα κορίτσια της ΑΕΚ Τρίπολης στο 1ο Ενωσιακό του Athlisis Tennis Club

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να συγχαίρουν τις μικρές αθλήτριες του συλλόγου μας για την κατάκτηση των πρώτων θέσεων στο ενωσιακό τουρνουά κάτω των 10 ετών που έγινε στο Άργος.

Η αγωνιστική ομάδα των junior αθλητών μας έκανε φανταστική αρχή στο πρόσφατο τουρνουά που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Athlissi Tennis Club. Το πλέον φιλόξενο club του Athlisis μας δέχτηκε άψογα, όπως πάντα, στις εγκαταστάσεις του το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και τα κορίτσια του ομίλου μας κατέκτησαν 2 πρώτες θέσεις 1 δεύτερη και 1 τρίτη στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 10 ετών. Πιο συγκεκριμένα την 1η θέση κατέκτησε η 9χρονη Παπακώστα Σοφία με 3η την 8άχρονη Μπαρουξή Γαρυφαλλιά στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά.

Η Παπακώστα επικράτησε στον πρώτο γύρο της Πανοβράκου από το Άργος με 2-0 σετ (40, 40) και στην οκτάδα της Κοντοπούλου από την ΑΕΚ με 2-0 σετ (40, 41). Στα ημιτελικά η αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης κέρδισε την Μπαρουξή Γαρυφαλλιά από την ΑΕΚ με 2-0 σετ (42, 40) και στον μεγάλο τελικό της Ανδρή από το Άργος με 2-0 σετ (42, 42) κατακτώντας την 1η θέση.

Η Μπαρουξή Γαρυφαλλιά, η οποία αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την συναθλήτρια της στον όμιλο, Παπακώστα Σοφία, κατακτώντας την 3η θέση πέρασε τον πρώτο γύρο με bye  και κέρδισε τον δεύτερο με την αθλήτρια Ψυχογιού από το Άργος με 2-0 σετ (54, 42).

Στο ταμπλό του Consolation Draw συμμετείχαν οι δύο αθλήτριες της ΑΕΚ Τρίπολης Κοντοπούλου Ευτυχία και Καραλή Νικολία. Τα κορίτσια έπαιξαν δύο παιχνίδια και τον τελικό μεταξύ τους όπου επικράτησαν και στα δύο κατακτώντας , τόσο την 1η (Κοντοπούλου Ευτυχία), όσο και την 2η θέση (Καραλή Νικολία).

Πολλά συγχαρητήρια και στις τέσσερις μας αθλήτριες για τα τρόπαιά τους και καλή τους συνέχεια στο επόμενο ενωσιακό κάτω των 10 ετών που θα γίνει στον ΣΑ Τρίπολης το επόμενο Σάββατο. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...