Τζιούμης: "Θα εκδοθεί το νέο πιστοποιητικό πυρασφάλειας τις επόμενες ημέρες για το κλειστό του ΔΑΚ"

Ο Δήμαρχος Κώστας Τζιούμης έδωσε απάντήσεις στην ειδική επιτροπή λογοδοσίας για το ζήτημα με το πιστοποιητικό πρυασφάλειας στο κλειστό του ΔΑΚ.
"Το προηγούμενο πιστοποιητικό έληξε το Μάιο για το κλειστό. Θα εκδοθεί το νέο πιστοποιητικό τις επόμενες ημέρες. Κι άλλες φορές λειτουργούσαν αθλητικές υποδομές αυτό το τυπικό για λίγες ημέρες. Η περιφέρεια καλά κάνει και ζητά το πιστοποιητικό. Το γυμναστήριο δεν είναι ότι δεν λειτουργεί. Γίνονται αγώνες. Αναγνωρίζουμε το λάθος για αυτές τις δύο αγωνιστικές."
Σχετικά Άρθρα
- Καταγγελία Ρούτσι: «Αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες και φιμέ τζάμια προσπάθησε να με παρασύρει»
- Ο Δήμος Τρίπολης με τον Αντιδήμαρχο Βαρδιάμπαση στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων 2025 στις Βρυξέλλες (εικόνες)
- Αναμνήσεις | Το πανηγύρι της Τεγέας το 1940 και η γουρνοπούλα δώρο στον διαγωνισμό χορού
- Κώστας Τζιούμης: “Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις με εργασίες τσιμεντόστρωσης στη Δημοτική Ενότητα Κορυθίου” (εικόνες)
- Στη Βουλή τα κενά της Αστυνομίας στην Αρκαδία | Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: "Το ποσοστό κάλυψης των οργανικών θέσεων ανέρχεται στο 80,46%"! (vd)