Τζιούμης: "Θα εκδοθεί το νέο πιστοποιητικό πυρασφάλειας τις επόμενες ημέρες για το κλειστό του ΔΑΚ"
Ο Δήμαρχος Κώστας Τζιούμης έδωσε απάντήσεις στην ειδική επιτροπή λογοδοσίας για το ζήτημα με το πιστοποιητικό πρυασφάλειας στο κλειστό του ΔΑΚ.
"Το προηγούμενο πιστοποιητικό έληξε το Μάιο για το κλειστό. Θα εκδοθεί το νέο πιστοποιητικό τις επόμενες ημέρες. Κι άλλες φορές λειτουργούσαν αθλητικές υποδομές αυτό το τυπικό για λίγες ημέρες. Η περιφέρεια καλά κάνει και ζητά το πιστοποιητικό. Το γυμναστήριο δεν είναι ότι δεν λειτουργεί. Γίνονται αγώνες. Αναγνωρίζουμε το λάθος για αυτές τις δύο αγωνιστικές."
Σχετικά Άρθρα
- Βυζίκι | Συνάντηση-συζήτηση για την Εθνική Οδό Τρίπολης – Πύργου
- Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΤ: «Όποιος μιλάει για αύξηση του νερού, μπορεί να μειώσει από μόνος του, περιορίζοντας την κατανάλωση»
- Το 5ο Φεστιβάλ Τσακωνιάς ολοκληρώνεται στον Άγιο Ανδρέα με μια βραδιά αφιερωμένη στην τσακώνικη γλώσσα
- Πυρκαγιές | Σε Red Code παραμένει η Γορτυνία
- Ολοκληρώθηκε ο τρίτος κύκλος πλύσης και απολύμανσης των κάδων απορριμμάτων στη Βόρεια Κυνουρία (εικόνες)






