Ήττα από τον ΠΑΟΚ για τη γυναικεία ομάδα του Αστέρα
Η ομάδα γυναικών του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ, σε αγώνα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής Γυναικών.
Η ομάδα μας είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι. Στο 14' με την Σπυριδωνίδου και την απόκρουση της τερματοφύλακα των γηπεδούχων και την Μιχαήλ, το σουτ της οποία κόντραρε. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 32' με την Wihinga.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας είχε σημαντική ευκαιρία με το ξεκίνημα και στο 82' σπουδαία ευκαιρία με την Γεωργαντζή. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πίεσε μέχρι το τέλος για την ισοφάριση και στο 88' η Γεργαντζή έκανε το σουτ με το αριστερό και η τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ κράτησε τη νίκη για την ομάδα της.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Γρηγοριάδου, Γκάτσου, Rocane, Κώστα (78' Γεωργαντζή), Mendoza, Γούλα, Προξένου (46' Baccelli), Μπράμε, Τζαφέρη (78' Soares), Μιχαήλ (46' Πίτσιου), Σπυριδωνίδου
Σχετικά Άρθρα
- Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης κηρύχτηκε ο Δήμος Μεγαλόπολης - Ξεκινούν αιτήσεις για αποζημιώσεις από τις πλημμύρες!
- Μαθητές του 2ου Πρότυπου ΓΕΛ Τρίπολης στη Βουλή των Ελλήνων - Υποδοχή από τον Κώστα Βλάση
- Υποβλήθηκε αίτημα ίδρυσης Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στα Τρόπαια!
- Τέθηκε σε λειτουργία το Φωτοβολταϊκό πάρκο - "Ιστορική μέρα για τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας"
- Πανθυρεατικός | Πρώτη ήττα για το παιδικό πρωτάθλημα





