Καταιγιστική η γυναικεία ομάδα του Αστέρα - Στο γήπεδο του Παναρκαδικού έριξε "4" στον ΠΑΟ!

Εντυπωσιακή νίκη για το γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, που επικράτησε με 4-0 του Παναθηναϊκού σε αγώνα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' Εθνικής Γυναικών.
Η ομάδα μας σημείωσε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, ενώ είχε κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη μεγαλύτερο σκορ. Η Σπυριδωνίδου στο 36' και στο 43' σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μιχαήλ με ανάποδο σουτ στο 66' έκανε το 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε η Baccelli στο 71'.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Βλασιάδου (90' Γρηγοριάδου), Γκάτσου, Προξένου (83' Κώστα), Μπράμε, Σπυριδωνίδου, Mendoza, Γούλα (64' Baccelli), Rocane, Τζαφέρη (83' Castanon), Sipocz, Πίτσιου (64' Μιχαήλ)
Σχετικά Άρθρα
- Τελευταίος και χωρίς νίκη ο Αστέρας | Παντελίδης: «Η ομάδα δείχνει ότι έχει σφυγμό»
- Κώστας Τζιούμης: «Το Ίδρυμα ΜΕΝΤΩΡ επιτελεί σπουδαίο έργο στην περιοχή μας, σύντομα θα ενισχυθεί με τη δημιουργία Κέντρου Ημέρας»
- Μόνος του τελευταίος ο Αστέρας Τρίπολης Aktor
- Λαμπρόπουλος: "Χρειάζεται επέκταση η ΒΙΠΕ Τρίπολης - Προωθούνται δύο επιχειρηματικά πάρκα στη Μεγαλόπολη"
- Σεμινάριο για την ψηφιακή ενδυνάμωση στα ΚΑΠΗ Τρίπολης (εικόνες)