Τζιούμης: "Στόχος να επαναλειτουργήσει το κολυμβητήριο προς το τέλος του χειμώνα στην Τρίπολη"
Ο δήμαρχος, κατά τη διάρκεια της ζωντανής επικοινωνίας του με τους δημότες, αναφέρθηκε εκτενώς στην πορεία των εργασιών στο δημοτικό κολυμβητήριο. Όπως τόνισε, η εργολαβία βρίσκεται στο τελικό της στάδιο και αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα, ανοίγοντας τον δρόμο για τις επόμενες παρεμβάσεις.
Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά την παράδοση του βασικού έργου θα ακολουθήσουν επιπλέον εργασίες καλλωπισμού και αισθητικής αναβάθμισης του χώρου, με στόχο τη συνολική βελτίωση της εικόνας και της λειτουργικότητας των εγκαταστάσεων.
Ο δήμαρχος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι προς το τέλος του χειμώνα το κολυμβητήριο θα είναι πλήρως έτοιμο να λειτουργήσει ανανεωμένο, προσφέροντας ένα σύγχρονο και φιλόξενο περιβάλλον για τους αθλούμενους και τους συλλόγους της πόλης.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2026 στην Τρίπολη
- Υπογραφές για έργα βελτίωσης στο δρόμο της Βλαχέρνας
- Περιφέρεια | Στη δημοσιότητα η μελέτη του έργου: “Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας Τρίπολης (περιοχή Ζευγολατιού - Νεοχωρίου"
- Τρίπολη | Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (εικόνες)
- Πολλά ερωτήματα και αγωνία για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο Νότιας Κυνουρίας - «Υπάρχει κόσμος που ανησυχεί για την περιουσία του» (vd)
4 σχόλια
-
Ο ΄΄ Π Α Ρ Α Μ Υ Θ Α Σ΄΄
-
Δε μας λέει όμως ο ποιητής στο τέλος ποιού χειμώνα!!!!!
Κάτι ξέρει..... -
Έχει χάσει το νόημα η λέξη "άμεσα"!
-
Καλά ρε Κώστα, σήμερα δεν έχει 30 ο μήνας και από αύριο θα κολυμπούσαμε;






