Νέα "5άρα" από τις γυναίκες του Αστέρα Τρίπολης!
Νέα εντυπωσιακή νίκη για την γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, η οποία επικράτησε με 4-1 της ομάδας Νέες Ατρομήτου για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής Γυναικών.
Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 12' με την Μιχαήλ. Οι φιλοξενούμενες ισοφάρισαν σε 1-1 στο 31' με την Κομπαγιάσι κι ενώ δύο λεπτά νωρίτερα ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε χάσει πέναλτι με την Σπυριδωνίδου.
Η ομάδα μας κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο, σκοράροντας τέσσερα τέρματα. Στο 46' η Σπυριδωνίδου σημείωσε το 2-1, στο 54' η Μπράμε έκανε το 3-1, στο 67' η Γεωργνατζή το 4-1 και το τελικό 5-1 διαμόρφωσε η Μιχαήλ στο 89'. Στο 78' η Γούλα είχε σουτ φάουλ στο δοκάρι.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Γρηγοριάδου, Μελισσού, Γκάτσου, Γούλα, Προξένου, Castanon, Μπράμε (76' Παπαγεωργίου), Πίτσιου (63' Soares), Μιχαήλ, Γεωργαντζή, Σπυριδωνίδου
Σχετικά Άρθρα
- Γ' Εθνική | Έχασε ο Ερμής Μελιγούς στην έδρα της Παναχαϊκής - Βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας
- Πάλι δεν κράτησε το προβάδισμα ο Αστέρας - "Χ" με Λεβαδειακό
- Ποδόσφαιρο Αρκαδίας | Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου - Στην κορυφή Πανθυρεατικός και Παναρκαδικός σε Α' και Β' ΕΠΣΑ
- Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων | Ανακοίνωση στήριξης της Διευθύντριας του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης
- Μια ομάδα – μια οικογένεια: Η Κ15 και Κ17 του Αστέρα στηρίζουν τον Γιώργο Γεωργακόπουλο!






