Γυναικείο ποδόσφαιρο | Ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τρίπολη και πλησιάζει το πρωτάθλημα
Την εντός έδρας ήττα με 2-0 γνώρισε η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ από την ομάδα του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής Γυναικών.
Για τις φιλοξενούμενες σκόραραν στο πρώτο ημίχρονο η Gacanica και η Alvarez. Τα κορίτσια του ΑΣΤΕΡΑ προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν τις δικές τους καλές στιγμές, χωρίς όμως να καταφέρουν να φτάσουν στο γκολ.
Με αυτή τη νίκη, ο Δικέφαλος έφτασε τους 43 βαθμούς σε 15 αγώνες και συνεχίζει μόνος στην πρώτη θέση!
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Γρηγοριάδου, Γκάτσου (90' Μελισσού), Rocane, Γούλα (75' Γεωργαντζή), Mendoza, Προξένου (75' Κώστα), Castanon (90' Καραγιάννη), Μπράμε, Τζαφέρη (60' Πίτσιου), Μιχαήλ, Σπυριδωνίδου.
Σχετικά Άρθρα
- Σοφία Ζαχαράκη για τη φοιτητική εστία Τρίπολης: «Θέλουμε η αναζήτηση στέγης να μην αποτελεί εμπόδιο στις σπουδές των νέων»
- Κώστας Βλάσης: "Πλέον το ΠΑ.ΠΕΛ. είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους φοιτητές του σε μια σύγχρονη εστία"
- Τρίτη νίκη σε τέσσερα ματς για τον Πολύβιο Μεγαλόπολης!
- Πολιτιστικό Κέντρο Βιδιακίου | Ζητά την απόρριψη της ΜΠΕ για το Μικρό Υδροηλεκτρικό Έργο στον ποταμό Ερύμανθο
- Τυρός | Λαμπρός εορτασμός της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου στο Μετόχιο της Μονής Αγίου Νικολάου Καρυάς
1 σχόλιο
-
Χέστηκε ο Πολύδωρος πού' ναι στα πόδια γρήγορος






