Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δυσκολεύει η αδειοδότηση για την ΑΕΚ – Ανοίγει ο δρόμος του Europa League για τον Αστέρα;

Δυσκολεύει η αδειοδότηση για την ΑΕΚ – Ανοίγει ο δρόμος του Europa League για τον Αστέρα;

Αρνητική είναι η εισήγηση της ΕΠΟ για το φάκελο της ΑΕΚ και από το αθλητικό ρεπορτάζ προκύπτει ότι η Ένωση (και πιθανότατα το ίδιο να συμβεί και με άλλες ομάδες) ομάδες να αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα στην αδειοδότησή τους.

Αν επαληθευτεί αυτό, τότε η ΑΕΚ δεν θα έχει δικαίωμα να παίξει στο Europa Laeague και τη θέση της θα πάρει ο Αστέρας, που τερμάτισε 6ος

p>Η οικονομική κρίση, λοιπόν, έπληξε, πολύ σοβαρά μάλιστα, πολλές από τις ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας, οι οποίες αδυνατούν πλέον να συγκροτήσουν και να καταθέσουν πλήρη φάκελο στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, κυρίως λόγω οφειλών σε ποδοσφαιριστές τους. Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, πολλές ομάδες θα εισπράξουν αρνητική απάντηση σε πρώτο βαθμό από την Επιτροπή, γι΄ αυτό έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης. Ήδη, όπως έχει διαρρεύσει, οι ΠΑΕ Κέρκυρα, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος δεν έλαβαν θετική εισήγηση, λόγω των «προβλημάτων» που παρουσιάζουν οι φάκελοί τους. Αντίθετα, Ολυμπιακός και Ατρόμητος δεν είχαν πρόβλημα και θα αδειοδοτηθούν. Την Τρίτη, η Επιτροπή θα εξετάσει τους φάκελους των ΠΑΕ Άρης, ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Ξάνθη, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...