Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επιστροφή στις νίκες για τους νέους του Αστέρα!

Επιστροφή στις νίκες για τους νέους του Αστέρα!

Η ομάδα νέων του Αστέρα επέστρεψε σήμερα στις νίκες, αφού κέρδισε με 3-1 την αντίστοιχη ομάδα του Άρη χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Βαλκάνος, Ντινιωτάκης και Γκαιδατζής, ενώ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης μείωσε ο Ζαχαριουδάκης.

Στο 8ο λεπτό σε αντεπίθεση του Αστέρα, Ντινιωτάκης και Παναγάκης συνεργάστηκαν εξαιρετικά και ο δεύτερος με σέντρα από τα αριστερά βρήκε τον Βαλκάνο, που με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 38’ ο Αστέρας διπλασίασε τα τέρματα του, όταν ύστερα από κόντρες η μπάλα έφτασε στο Ντινιωτάκη που με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0.

Στο 64’ μετά από διαδοχικές κόντρες, ο Τογρού με κοντινό πλασέ έστελνε την μπάλα προς τα δίχτυα του Άρη, αλλά ο Ανδρεάδης ακριβώς πάνω από τη γραμμή της εστίας με προβολή απομάκρυνε την μπάλα.

Ότι δεν έγινε στο 64’ για τον Αστέρα έγινε στο 67’ όταν ο Γκαιδατζής εκμεταλλεύτηκε τη λάθος συνεργασία μεταξύ Παπαδόπουλου και Ανδρεάδη, κέρδισε την μπάλα και με όμορφο πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0.

Ο Άρης, που ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο, μείωσε στο 90ο λεπτό με τεχνικό φαλτσαριστό σουτ του Ζαχαριουδάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Διαιτητής: Γιώργος Μπλάνας (Μεσσηνίας)

Αστέρας: Λαδάς, Μυρσινιάς, Παναγάκης, Παπαδημητρίου, Αρώνης, Αναστασόπουλος (46’ Γ.Νικολίτσας), Σπ. Νικολίτσας (80’ Τσόφλιος), Βαλκάνος, Γκαιδατζής, Τογρού, Ντινιωτάκης (76’ Ψυχογιός).

Άρης: Παπαδόπουλος, Λιάρος (76’ Πασχαλίδης), Ανδρεάδης, Μπιμπισίδης, Τουλκερίδης, Αντωνιάδης, Σταυρόπουλος (87’ Καρασίμος), Ταυταρίδης (65’ Ζαχαριουδάκης), Παλιάτσος, Κρυστάλλης, Λεμονής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...