Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επιστροφή στις νίκες για τους έφηβους. Αστέρας -Πανιώνιος 3-1

Επιστροφή στις νίκες για τους έφηβους. Αστέρας -Πανιώνιος 3-1

Επιστροφή στις νίκες για την εφηβική ομάδα (Κ-17) του Αστέρα, που κέρδισε τον Πανιώνιο 3-1 και παρέμεινε στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, διεκδικώντας με αξιώσεις την είσοδο της στο φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος.

Ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να προηγηθεί 3-0 στο πρώτο 45λεπτό και να καθαρίσει ουσιαστικά την υπόθεση-νίκη πολύ νωρίς.

Στο 17’ ο Βελισσάρης σέντραρε από αριστερά, ο Τραγόμαλλος απομάκρυνε λανθασμένα, με αποτέλεσμα ο Σαλαπάτας με πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πανιωνίου και να ανοίξει το σκορ (1-0).

Στο 30’ και μετά από κόρνερ, ο Γογωνάς πήρε την πρώτη κεφαλιά και με σουτ ο Χρήστου από το ύψος του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα του Αστέρα (2-0). Δύο λεπτά αργότερα και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το δεύτερο γκολ, Τσιώλης, Τριανταφύλλη και Γογωνάς συνεργάστηκαν εξαιρετικά και με σουτ του τελευταίου ανέβηκε ο δείκτης του σκορ  στο 3-0.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε τυπική διαδικασία, με τον Πανιώνιο απλά να μειώνει σε 3-1 στο 70ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πολυχρονιάδη.

Διαιτητής: Γκριτζέπης, που απέβαλλε με δύο κίτρινες τον Ντουρμισάι στο 77’

Αστέρας Τρίπολης: Νικολίτσας (83’ Τεφτερίδης), Πολύδωρος, Κυριακόπουλος, Καστριτσέας, Βαζούκης, Γογωνάς (88’ Καλογερόπουλος), Χρήστου (67’ Προύντζος), Βελισσάρης, Τριανταφύλλης (71’ Μάρκος), Σαλαπάτας (77’ Τακλής), Τσιώλης.

Πανιώνιος: Κουρουμπέτσης, Τραγόμαλλος, Σταμίρης (85’ Νέστορας), Ευαγγέλου, Πολυχρονιάδης, Μπαρμπαλιάς (65’ Παούρης), Καρβούνης (79’ Μπόκιας), Τσαφέρι, Ντουρμισάι, Μουσάι (67’ Μπελέρης), Μαρούδας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...