Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εκδήλωση της Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων στο Άστρος

Εκδήλωση της Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων στο Άστρος

Με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος διοργανώνει την Παρασκευή, 25 Ιουνίου και ώρα 19.00’ εκδήλωση με θέμα: «Τα Συντάγματα της Επαναστατικής Περιόδου (1822, 1823, 1827)».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ιστορικό χώρο της Β’ Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος Κυνουρίας και έχει ενταχθεί στο επίσημο πρόγραμμα εορτασμού της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και τελεί υπό την αιγίδα της.

Μεταξύ άλλων, χαιρετισμό θα απευθύνει η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, ενώ κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι καθηγητές Ευάγγελος Βενιζέλος και Μιχάλης Σταθόπουλος. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν και εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων, Δημήτρης Βερβεσός.

  • Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.
  • Μπορείτε επίσης να δείτε το τρέιλερ της εκδήλωσης ΕΔΩ
  • Το link για την παρακολούθηση της εκδήλωσης μέσω livestreaming θα σας σταλεί εγκαίρως. Μπορείτε επίσης να εντάξετε τον κώδικα της μετάδοσης στο site σας για την αναμετάδοση της εκδήλωσης.
  • Σας ενημερώνουμε επίσης ότι πλάνα και φωτογραφίες από την εκδήλωση θα είναι διαθέσιμα αμέσως μετά το πέρας της, το βράδυ της Παρασκευής σε link που θα σας γνωστοποιηθεί με νεότερο mail.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...