Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεγαλόπολη | Stand up comedy στο Παλιό Σταθμό του Τρένου

Μεγαλόπολη | Stand up comedy στο Παλιό Σταθμό του Τρένου

«Δεν επιθυμώ»: η καινούργια stand up comedy παράσταση του Βύρωνα Θεοδωρόπουλου και του Μιχάλη Μαθιουδάκη θα παρουσιαστεί στην Μεγαλόπολη στις 31 Ιουλίου, στις 9.00 το βράδυ. 

Ο Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και ο Μιχάλης Μαθιουδάκης μετά από ένα χρόνο απουσίας επιστρέφουν με νέο υλικό και την ολοκαίνουρια stand up comedy παράσταση «Δεν επιθυμώ».

Κλείνοντας 4 χρόνια συνεργασίας με εντατικές εμφανίσεις και πολλές περιοδείες, καλούνται να αντιμετωπίσουν το αναπόφευκτο. Την άρνηση που νιώθουν για την ίδια τη δουλειά. Μεγαλώνουν, βαραίνουν, βαριούνται, χάνονται στη σκέψη τους νυστάζουν και σίγουρα δεν αντέχουν το ξενύχτι. Ο ένας σκέφτεται την οικογένεια, ο άλλος τα φυτά, ο ένας θέλει σούσι, ο άλλος παϊδάκια, ο ένας θέλει να φτιάξει server στο σαλόνι, ο άλλος πέργκολα στο μπαλκόνι του.

Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο. Κανένας από τους δύο δεν επιθυμεί να πάει για δουλειά.

1 σχόλιο

  • babis
    babis Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 15:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε ένα εγκαταλελειμμένο σταθμό , καμένο από πυρκαγιά εδώ και τέσσερα χρόνια θα δοθεί άλλη μια παράσταση stand up comedy με χρήματα του δήμου της Μεγαλούπολης. Αν δεν ντρέπονται οι δημοτικοί άρχοντες ας ευαισθητοποιηθούν κάποιοι από τους κάτοικους. Διαφορετικά δεν χρειάζονται παραστάσεις για να γελάνε φτάνει ενας καθρέπτης .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...