Menu
RSS
Τετάρτη, 15/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναρκαδικός | Δωρεάν λεωφορείο μετακίνησης των φιλάθλων στην Πάτρα

Παναρκαδικός | Δωρεάν λεωφορείο μετακίνησης των φιλάθλων στην Πάτρα

 
ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ
 
Από τη Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. ανακοινώνεται ότι για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των φιλάθλων στην Πάτρα ( Μ. Τετάρτη 1/5/24 ) για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Ατρόμητο Πατρών έχει προγραμματίσει την κίνηση λεωφορείου. 
Οι ενδιαφερόμενοι φίλαθλοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον παραπάνω αγώνα μπαραζ για την άνοδο της ομάδας μας στη Γ Εθνική παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα παρακάτω τηλέφωνα προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους. 
Σημειώνεται ότι η μετακίνηση των φιλάθλων με το λεωφορείο θα είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας για κράτηση θέσεων
- Προύντζος Νικόλαος 6948202072
- Σίδερης Σάββας 6942494229
- Μουλόπουλος Γεώργιος 6975462899
 
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
Τέλος η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. συγχαίρει δημόσια το αδελφοποιημένο με την ομάδα μας Σωματείο Παναρκαδικός Αθλητικός Όμιλος Κωφών "Ο ΜΟΡΙΑΣ" για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος DEAF CHAMPIONS LEAGUE. Η κορυφαία αυτή επιτυχία μας έκανε όλους περήφανους στη μεγάλη οικογένεια του Παναρκαδικού μα περισσότερο  μας συγκίνησε η μεγάλη προσπάθεια των αθλητών. "
Αγαπητά μας παιδιά συνεχίστε να μας κάνετε υπερήφανους, το μέλλον σας ανήκει" καταλήγει η συγχαρητήρια επιστολή της Διοίκησης του Παναρκαδικού Α.Ο. προς τον ΠΑΟΚΜ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...