Νέα διοίκηση εκλέγει ο ιστορικός Παναρκαδικός!
ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο - ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9/9/24 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τον Παναρκαδικό Α.Ο. Τρίπολης καλούνται όλα τα μέλη της ομάδας.
Η έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας στην Τρίπολη ( διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 39 ) και η διαδικασία θα αρχίσει στις 6.30 το απόγευμα.
Την πρόσκληση προς τα μέλη του Παναρκαδικού Α.Ο. γι αυτή την έκτακτη Γενική Συνέλευση απευθύνει η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή που όρισε το Πρωτοδικείο Τρίπολης μετά τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις που έλαβαν χώρα στην ιστορική ομάδα της Τρίπολης και την μη κάθοδο του Παναρκαδικού στη Γ Εθνική κατηγορία. Αυτή άλλωστε ήταν και η αποστολή της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής δηλ η τελευταία προσπάθεια να εκλεγεί Δ.Σ. και εξασφαλιστεί η παρουσία του Παναρκαδικού στα γήπεδα της Αρκαδίας.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην πρόσκληση η παρουσία όλων αυτών που αγαπούν και νοιάζονται για την ομάδα κρίνεται αναγκαία σε αυτή τη δύσκολη χρονική στιγμή που διακυβεύεται η ίδια η επιβίωση του Παναρκαδικού.
Όλοι τη Δευτέρα το απόγευμα ( 6.30 ) στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας για να κρατήσουμε ζωντανή την ιστορική ομάδα της Τρίπολης.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο.ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Tags:
Παναρκαδικός,Σχετικά Άρθρα
- Δήμος Βόρειας Κυνουρίας | Καθορισμός χώρου απόθεσης προϊόντων καθαρισμού οικοπέδων και ωράριο λειτουργίας
- Λαγκάδια | Ο δρόμος κλειστός – το πρόβλημα μπροστά μας, η “λύση” αλλού
- Ο απολογισμός του ΑΣ Λεωνιδίου
- Την Κυριακή ο εορτασμός της 205ης επετείου προσκυνήματος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Παναγιά στο Χρυσοβίτσι
- Γορτυνία | Σοβαρή καταγγελία για ρύπανση με βοθρολύματα στον Μυλάοντα ποταμό (vd)
3 σχόλια
-
22:09 Μιλάτε εσείς για χάλια και για προσκυνημένους ρε κακομοίρηδες που του τά' χετε κάνει γλυφιτζούρι του Μπάκου για να σας δώσει κανα ξεροκόμματο;
-
Εσύ προσκυνημενε κοίτα τα χάλια σου και άσε τον Παναρκαδικό .
-
Χαχα
Πρώτα παίχτες και μετά διοίκηση.
Ποιος θα τους τάξει χρήμα.
Ποιος θα πληρώσει.
Τέλος, αυτοί πού κατέστρεψαν τον Παναρκαδικό μπαίνουν διοίκηση για να τον σώσουν.






