Αφιερωματική εκδήλωση στη μνήμη των μακαριστών Μητροπολιτών Μαντινείας και Κυνουρίας κυρού Θεοκλήτου και κυρού Αλεξάνδρου
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ & ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος, ποιεί γνωστόν και απευθύνει σεμνήν πρόσκλησιν εις τον Ιερόν Κλήρον, τας Πολιτικάς και Στρατιωτικάς Αρχάς και τον φιλόχριστον και ευσεβή Λαόν του Θεού, διά το ετήσιον Ιερόν Μνημόσυνον υπέρ αναπαύσεως των μακαρίων ψυχών των αοιδίμων Μητροπολιτών Μαντινείας και Κυνουρίας, όπερ θα τελεσθή κατά το ακόλουθον πρόγραμμα:
Την Κυριακήν 25ην Ιανουαρίου, από ώρας 07:00 μέχρι 10:00 εν τω Ιερώ Μητροπολιτικώ Ναώ του Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως θα τελεσθή Πολυαρχιερατικόν Συλλείτουργον, εν ω και το προσήκον Ιερόν Μνημόσυνον υπέρ αναπαύσεως των μακαρίων ψυχών απάντων των αοιδίμων Μητροπολιτών Μαντινείας και Κυνουρίας.
Επακολουθησάσης της Θείας Λειτουργίας, και περί ώραν 11:30, εν τω Μαλλιαροπουλείω Θεάτρω Τριπόλεως, θα λάβη χώραν αφιερωματική εκδήλωσις προς τιμήν και μνήμην των μακαριστών Μητροπολιτών Μαντινείας και Κυνουρίας κυρού Θεοκλήτου Φιλιππαίου και κυρού Αλεξάνδρου Παπαδοπούλου.
Η διά της παρουσίας υμών συμμετοχή θα αποτελέση ελάχιστον φόρον τιμής, σεβασμού και ευγνωμοσύνης προς τους μακαριστούς και αοιδίμους Ποιμενάρχας της καθ’ ημάς Μητροπόλεως.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως.
Σχετικά Άρθρα
- Σοφία Ζαχαράκη για τη φοιτητική εστία Τρίπολης: «Θέλουμε η αναζήτηση στέγης να μην αποτελεί εμπόδιο στις σπουδές των νέων»
- Κώστας Βλάσης: "Πλέον το ΠΑ.ΠΕΛ. είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους φοιτητές του σε μια σύγχρονη εστία"
- Τρίτη νίκη σε τέσσερα ματς για τον Πολύβιο Μεγαλόπολης!
- Πολιτιστικό Κέντρο Βιδιακίου | Ζητά την απόρριψη της ΜΠΕ για το Μικρό Υδροηλεκτρικό Έργο στον ποταμό Ερύμανθο
- Τυρός | Λαμπρός εορτασμός της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου στο Μετόχιο της Μονής Αγίου Νικολάου Καρυάς






