Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ-16 το Σάββατο στην Τρίπολη
Συνεχίζονται τα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα Στίβου του ΣΕΓΑΣ.
Τα διασυλλογικά θα γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο σε ομίλους. Πρόκειται για τα πρωταθλήματα Κ -16. Το διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ-16 θα γίνει στην Τρίπολη, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Πρόκειται για τον 8ο όμιλο. Ο όμιλος αυτός, περιλαμβάνει τα σωματεία της Αρκαδίας, της Αργολίδας, της Κορινθίας, της Μεσσηνίας και της Λακωνία. Είναι τα σωματεία που ανήκουν στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Το πρωτάθλημα γίνεται σε 16 ομίλους. Θα γίνουν αγωνίσματα για τα αγόρια και τα κορίτσια. Θα γίνουν αγώνες δρόμου, ρίψεις και μεικτές. Στις 9 και 10 Μαϊου θα γίνουν τα διασυλλογικά ανδρών, γυναικών, συνθέτων Κ 16.
Το διασυλλογικό Κ – 16 θα γίνει αυτό το Σάββατο, 25 Απριλίου 2026. Τα αγωνίσματα θα ξεκινήσουν μετά τη μία το μεσημέρι.
Σχετικά Άρθρα
- Απορρίφθηκε η σύμβαση για την πλωτή ιχθυοκαλλιέργεια στην περιοχή του Αρκαδικού Χωριού
- Παραμένει ο πορτοκαλί συναγερμός στη Γορτυνία
- Γεωργική Σχολή, Agrologistics Center και ΚΔΑΠ-ΑμεΑ για τη Μεγαλόπολη - Διοικητήριο στην Τρίπολη | Υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων 774.000 €
- Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή γηπέδου 5×5 στο Πυρί Γορτυνίας
- Γιορτές Τσίπουρου σε Ψάρι και Λυσσαρέα Γορτυνίας - Δείτε εικόνες!






