Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής στην Τρίπολη!

Εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής στην Τρίπολη!

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα μουσικής πολλές μουσικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας. Η πρόεδρος του Νομικού προσώπου του Δήμου Τρίπολης Χριστίνα Ζαμπαθά σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ενημέρωσε σχετικά με τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο που ακολουθεί αλλά και για τις δράσεις που έχει κάνει ο δήμος ώστε να βοηθήσει τη λειτουργία της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης. 

Σήμερα το βράδυ λοιπόν στις 9:00 μμ θα πραγματοποιήσει μουσική εκδήλωση ο Ορφέας Τρίπολης (στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο) και στις νωρίτερα στις 7:30 μμ το Αττικό Ωδείο Τρίπολης (στο Πνευματικό Κέντρο).
Οι εκδηλώσεις δεν σταματούν εδώ, αφού αύριο θα πραγματοποιηθεί από τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης στον προαύλιο χώρο του Μαλλιαροπουλείου συναυλία σε συνεργασία με τη Φιλαρμονική του Δήμου Καλαμάτας και το ρεμπέτικο σχήμα του Μουσικού σχολείου Τρίπολης.
Παρών στη σημερινή συνέντευξη ήταν και ο αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης Σωτήρης Κωστούρος, ο οποίος είπε ότι η συνεργασία με τη Φιλαρμονική του Δήμου Καλαμάτας θα συνεχιστεί και ότι μέσα στο καλοκαίρι η Φιλαρμονική της Τρίπολης θα βρεθεί σε πολλά δημοτικά διαμερίσματα για να πραγματοποιήσει συναυλίες.
Ο Ζάχαρης Βασίλης (καθηγητής του μουσικού σχολείου Τρίπολης και υπεύθυνος για το ρεμπέτικο σύνολο) δήλωσε ότι το σύνολο είναι ένα μάθημα που τα παιδιά μαθαίνουν πως να συνεργάζονται αρμονικά (μικροί και μεγάλοι) για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα και η δουλειά που θα παρουσιάσουν αύριο θα είναι ένα αφιέρωμα στο συνθέτη Τσιτσάνη και συμμετέχουν σε αυτή 14 άτομα.
Ο Αλέξανδρος Χουτουτιάν (γραμματέας της Φιλαρμονικής Δ. Τρίπολης) με τη σειρά του κάλεσε τον κόσμο να παρευρεθεί στην εκδήλωση και τόνισε ότι η αυριανή συναυλία είναι αποτέλεσμα εθελοντικής εργασίας, ως επί των πλείστον.

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...