Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με εκπροσώπους από τα Βαλτετσοχώρια συναντήθηκε ο Νίκας για τις εξελίξεις με το Μεγαβούνι

Με εκπροσώπους από τα Βαλτετσοχώρια συναντήθηκε ο Νίκας για τις εξελίξεις με το Μεγαβούνι

Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Πέμπτη 25 Ιουνίου, στην Τρίπολη, με τον πρόεδρο Δημήτρη Μπινιάρη και μέλη του συλλόγου των απανταχού Βαλτετσιωτών “Ο Κολοκοτρώνης”, καθώς επίσης και με τους προέδρους Βαλτετσίου Παναγιώτη Τσούκα και Δόριζας Κώστα Λυμπερόπουλο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας, "βασικό θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η ανησυχία των φορέων και των κατοίκων των πιο πάνω περιοχών ως προς την προσωρινή χωροθέτηση διάθεσης απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης στην περιοχή Μεγαβούνι.

Οπως είναι γνωστό, με απόφαση του περιφερειάρχη, ο δήμος της αρκαδικής πρωτεύουσας έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς μετά την πρόσφατη δικαστική απόφαση του έχει απαγορευθεί να διαθέτει απορρίμματα στον χώρο που μέχρι τώρα τα διέθετε".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε "έκτακτη ανάγκη" από σήμερα η Τρίπολη | Νίκας: "Μόνη λύση το Μεγαβούνι. Δεν θα αφήσω την πόλη να γεμίσει σκουπίδια"!

 

 

7 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    15.49 τις δικες σου εξυπναδες να αφησεις. Κλείσατε τους ΧΑΔΑ και που θα πηγαιναν τα σκουπιδια στους ηδη ......κλεισμενους ΧΑΔΑ ! παφτε να πουλατε φυκια δικησας ηταν η αρμοδιοτητα για τα εργα προσωρινης διαχειρισης. Για το μεγάλο φιασκο του εργου σας που τωρα η ΕΕ δεν χρηματοδοτεί το έργο. Ειχατε ταχα εξασφαλισει 60 εκατομυρια χωρίς να υπολογιζεται την ευρωπη. Τωρα το πυροτέχνημα ειναι στον αερα πάει το εργο σας πανε τα σκουπιδια πανει και η χρηματοδοτηση. Μιλιά δεν βγαζεται τωρα στρουμφακια. κατα τα αλλα σας φταιει ο Νικας ! Ανικανοι!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 15:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟΥΣ ΧΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ . ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ . ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ . ΕΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΙ , ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΙΣΚΟΙ , ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΣΚΟΙ , ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΥΓΑΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΑΤΟΥΛΗ , ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ , ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ . ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ , ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΖΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 14:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Οχι και μπάρμπας ο Νίκας !

  • Κ.Λ.
    Κ.Λ. Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 14:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε αντίθεση με τον τατούλη που έκανε όλη τη Πελοπόννησο σκουπιδότοπο και χωματερη. Εκλεισε τουσ ΧΑΔΑ και τι γινονται τα σκουπίδια ? Με εναν μαγικο τρόπο εξαφανιζονται !!! Ηρθε και το μπουγιουρτί από τας Ευρώπας που λέει ότι όλη η μεθοδευση των 9 ετών του αλήστου μνήμης Πέτρου ήτανε λάθος. Απεντάσεται οσονούπω το μνημιώδες έργο υπόδειγμα του ταλαίπωρου. Αιντε φτου και από την αρχή. Πέτρο τα εκανες όλα σαλάτα. Ούτε και το έργο σημαία σου στέκει. φτερό στον άνεμο ! χαρές ΄τωρα να δεις ο Θύμιος ! Από Δευτέρα θα τα ακούσεις πάλι. Βραβείο αχρηστίας πότε θα καθιερωθεί ? Το διεκδικούν επάξια οι απελθόντες ! τελικά υπάρχουν όντως κενοί ηγέτες. Χωρίς όραμα, χωρίς ενεργητικότητα, χωρίς εργο. Μηδεν εις το πηλίκο μετα από 9 χρονια. ερμη πελοπο΄ννησος τι σου μελε να παθεις με τους αχρηστους που εχουν μαζευτει γυρω σου. ολοι για τη μαραθολακα τελικα ειναι ......................

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 14:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΒΑΛΤΕΤΣΙΟΥ...ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩς ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΑ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΝΙΚΑΣ ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΛΤΕΣΤΣΙ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 11:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΤ ΄ ΑΡΜΑΤΑ !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Τσουκα και Λυμπεροπουλε, εσείς κάποτε βγαινατε με άλογα και όπλα για περιφρούρηση και τώρα, τουμπεκί...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...