Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Όλο πιο κοντά η απαγόρευση πανηγυριών για όλο τον Ιούλιο – Σήμερα η τελική απόφαση!

Όλο πιο κοντά η απαγόρευση πανηγυριών για όλο τον Ιούλιο – Σήμερα η τελική απόφαση!

«Επειδή η καμπάνα κινδύνου δεν χτυπάει μόνο για τις αφίξεις από το εξωτερικό, αλλά και για τα φαινόμενα χαλάρωσης στο εσωτερικό, ζητήθηκε από την Επιτροπή των Λοιμοξιολόγων να εξεταστεί στη σημερινή της συνεδρίαση η άμεση απαγόρευση των πανηγυριών και λοιπών μαζικών εκδηλώσεων μέχρι, τουλάχιστον, τέλος Ιουλίου». Αυτό τόνισε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά τη σημερινή ενημέρωση  των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου τύπου.

Το απόγευμα της Δευτέρας (13/7/2020) αναμένεται να εκδοθεί υπουργική απόφαση, που θα προβλέπει όλες τις λεπτομέρειες, μετά την εισήγηση της επιτροπής των ειδικών. Πάντως, ο κ. Πέτσας εξήγησε ότι αυτά τα μέτρα δεν θα αφορούν γάμους και βαφτίσια.

Ο κ. Πέτσας είπε επίσης: «Η αύξηση τόσο των εισαγόμενων, όσο και των ντόπιων κρουσμάτων χτυπά καμπάνα προειδοποίησης για όλους. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις. 

Ο κορονοϊός δεν έφυγε, αλλά είναι εδώ και τρέφεται από τα απαράδεκτα φαινόμενα χαλάρωση. Είναι λοιπόν, επιτακτική ανάγκη, να βάλουμε φρένο στον επικίνδυνο εφησυχασμό.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...