Menu
RSS
Παρασκευή, 16/04/2021
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Έγινε το πιο σημαντικό βήμα | Υπογράφτηκε η ένταξη της πλατείας Αγίου Βασιλείου στο ΕΣΠΑ – Συγχαρητήρια Νίκα σε Τζιούμη!

Έγινε το πιο σημαντικό βήμα | Υπογράφτηκε η ένταξη της πλατείας Αγίου Βασιλείου στο ΕΣΠΑ – Συγχαρητήρια Νίκα σε Τζιούμη!Την ένταξη της ανάπλασης της πλατείας Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη στο ΕΣΠΑ υπόγραψε και ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, κατά τη διάρκεια συνάντησης με Δήμαρχους της Πελοποννήσου. Στη συνάντηση ήταν και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης ο οποίος έχει μιλήσει για ένα εμβληματικό έργο.

Ο Περιφερειάρχης τόνισε: «Εγώ εξακολουθώ να αισθάνομαι Δήμαρχος. Τα έργα είναι δικά σας, δεν είναι της Περιφέρειας. Εσείς τα μελετήσατε και συγχαρητήρια. Εσείς θα τα συντηρείτε. Εμείς θέλουμε γρήγορη απορρόφηση των πόρων και έργα ποιοτικά, ώστε όταν γίνει έλεγχος από την Ε.Ε. να μην ανακαλύψει προβλήματα. Ποτέ δεν θα έρθω στον Δήμο σας για να πω ΄τοι σας έδωσα χρήματα. Εμείς είμαστε οι διαχειριστές των χρημάτων της Ε.Ε.»

Ο κ. Νίκας έδωσε συγχαρητήρια στον Τζιούμη για το έργο αυτό.

Πλέον, από εδώ και στο εξής θα τρέξουν οι διαδικασίες για να δημοπρατηθεί το έργο και να ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασης στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος κ. Τζιούμης, είπε: «Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για τον Δήμο Τρίπολης. Ένα έργο εμβληματικό για την πόλη μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Περιφερειάρχη, τη Διαχειριστική Αρχή και τον Προϊστάμενο και τους υπαλλήλους και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης. Ευελπιστούμε Το έργο να ολοκληρωθεί μέσα στα χρονοδιαγράμματα και να παραδοθεί το 2023 στους κατοίκους της Τρίπολης».

168385763 1424539881222827 6584534816080766598 n 1
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

15 σχόλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 21:00 Σύνδεσμος σχολίου

  Ο 16"21,τα είπε όλα.Ακριβώς έτσι.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 20:44 Σύνδεσμος σχολίου

  ας μην ήταν ο Νίκας και θα σας έλεγα αν θα βρισκόταν η χρηματοδότηση για την δε μελέτη πήραν αυτή του Σμυρνιώτη του 2013 έκαναν δυο αλλαγές μια επικαιροποίηση και το νεογνό ζυγίζει 3.400.000

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 20:14 Σύνδεσμος σχολίου

  18.18 ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ , Η ΜΕΛΕΤΗ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ, ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ , ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ..
  ΑΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΚΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΕΒΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΠΑ (ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΙΝΑΙ) ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΙΧΕ ΚΟΠΕΙ
  ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 18:18 Σύνδεσμος σχολίου

  Αξιότιμε κ. "έξυπνε" 14.44. Η μελέτη "Κοτσιάνη" όπως υποβλήθηκε από τον Σμυρνιώτη το 2013 στο ΕΣΠΑ είχε και τις στοές με συνολικό προυπολογισμό 1.970.000. Η καινούργια δεν ξέρω αν τις περιλαμβάνει γιστί δεν γιατί παρουσιάστηκε πουθενά και υποβλήθηκε "νύχτα" χωρίς καμιά διαβούλευση λες και θα φτιάξουν τίποτα πεζοδρόμια στο πουθενά

 • Προσοχή τον πόντο
  Προσοχή τον πόντο Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 16:21 Σύνδεσμος σχολίου

  10:59 Σιγά μην σκίσουν κανα καλσόν οι δραστηριοποιούμενοι στην πλατεία. Και δεν κατάλαβα. Κράτος εν κράτει είναι και δεν τολμάει να τους μιλήσει κανένας; Κάτι το ανάλογο είχε γίνει και επί Κοτσιάνη, όταν τους είχε πει τότε ότι σκέφτεται να μεταφέρει από την κεντρική πλατεία τα ΤΑΞΙ. Αμέσως, οι απειλές του στυλ "αν θέλει να μην ξαναβγεί δήμαρχος ας τολμήσει να το κάνει" έπεσαν βροχή. Ώπα ρε λεβέντες, σοβαρά; Και ποιοι είστε εσείς δηλαδή, που θα σας ανεχόμαστε και μαζί με σας και αυτό το χάλι με τα ΤΑΞΙ γύρω από την πλατεία. Πουθενά αλλού δεν υπάρχει αυτή η αηδία. Και στην τελική, για πείτε μς πόσοι από σας που "δραστηριοποιείστε" (σιγά τα λάχανα) στην πλατεία, ψηφίσατε τον τωρινό δήμαρχο που θα πρέπει να σας φοβάται κιόλας; Αφού σχεδόν όλοι τον βρίζετε. Ρε ουστ από δω πέρα. Μάθετε να οδηγείτε πρώτα κατ' επίφαση επαγγελματίες που νομίζετε ότι οι δρόμοι σας ανήκουν και μετά μιλήστε

 • κλαους
  κλαους Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 15:39 Σύνδεσμος σχολίου

  ο κόσμος χάνεται και αυτοί χτενίζονται...

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 14:44 Σύνδεσμος σχολίου

  13.20 είσαι πολύ βλάκας, η μελέτη η σημερινή είναι πολύ καλύτερη και φτιαχνει και όλες τις στοές γύρω γύρω που δεν τις έφτιαχνε του Κοτσιάνη. Επιπλέον η προηγούμενη μελέτη ήταν κοντα 3.000.000 ευρώ χωρίς τις στοές και ήταν του 2002 με τις τότε τιμές και τώρα με τις στοές ειναι 3.400.000.
  Αλλά έχετε καταπιεί τη γλώσσα σας γιατί θα φτιάξει ο Τζιούμης την πλατεία και θα κερδίσει για πλάκα τις εκλογές.
  Λυσάξτε τώρα χα χα χα

 • Anonymos
  Anonymos Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 14:36 Σύνδεσμος σχολίου

  ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ.ΤΥΧΕΡΑΚΙΑΑΑΑΑ

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 13:20 Σύνδεσμος σχολίου

  Έλα όμως που η μελέτη της Πλατείας Αγ. Βασιλείου που υποβλήθηκε τελικά από τον Τζιούμη δεν είναι αυτή που είχε αναθέσει και παραλάβει ο Κοτσιάνης αλλά ένα "κατασκεύασμα" αγνώστου ταυτότητας - της Τεχνικής Υπηρεσίας λέει ο Τζιούμης - και με προϋπολογισμό 3 εκ. ευρώ αντί 2 εκ. ευρώ αυτής του Κοτσιάνη. Ο νοών νοείτο.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 13:08 Σύνδεσμος σχολίου

  12.34 κάνεις μεγάλο λάθος. Η μελέτη της Αγιου Βασιλείου είναι καινούργια την έφτιαξε τώρα ο Τζιούμης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...