Κώστας Τζιούμης: «Έχουμε υποχρέωση να διατηρούμε στενούς συνεκτικούς δεσμούς με τους Τριπολίτες της Αθήνας»

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής παρέστη ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης.
Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής στην Αθήνα.
Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης, τονίζει: «Σήμερα, είχα τη χαρά να συμμετάσχω στην εκδήλωση της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής, που ιδρύθηκε το 1953, συμπληρώνοντας 70 χρόνια ζωής.
Μία εκδήλωση συναισθηματικά φορτισμένη, λόγω της πρόσφατης απώλειας του Φώτη Τούντα που διετέλεσε επί χρόνια Πρόεδρος της Ένωσης.
Στον Δήμο Τρίπολης, έχουμε υποχρέωση να διατηρούμε στενούς συνεκτικούς δεσμούς με τους Τριπολίτες της Αθήνας.
Θέλω να ευχηθώ στην Ένωση να εκπληρώσει τους στόχους της για το 2023.»
Σχετικά Άρθρα
- Ολοκληρώνεται η ανάπλαση της πλατείας Αγίας Βαρβάρας | Τζιούμης: «Θα είναι μία από τις ωραιότερες πλατείες της πόλης μας» (vd)
- ΓΣΑ | 1η ομάδα στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (εικόνες)
- Μεγαλοπρεπής Εορτασμός του Αγίου Νεομάρτυρος Δημητρίου στο Μερκοβούνι
- Πανηγυρικός Εορτασμός του Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις στο Καλλιάνι Γορτυνίας
- Το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας καταγγέλλει την απόλυση του Γενιδούνια από την Hellenic Train
2 σχόλια
-
Το έργο της πλατείας Αγίου Βασιλείου σου λέει τίποτα 00.35; δύο χρόνια τώρα ένα από τα......έργα,το άλλο το Ματζούνειο !
-
Ο δήμαρχος των έργων. Είμαστε περήφανοι οι Τριπολίτες των Αθηνών.