"Όλοι οι καλοί χωράνε"
Δημοτικές και Περιφερειακές Αρχές πρώην και νυν, «σφάζονταν στην ποδιά» του καπιταλιστή που χρηματοδότησαν από τον ιδρώτα του λαού με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να κατασκευάσει τα δίκτυα ώστε να έρθει το Φυσικό Αέριο στην Τρίπολη.
Όλοι αυτοί που χρόνια τώρα, μέσα από τα κόμματά τους τη Ν.Δ., το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, υλοποιούν την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας με αποτέλεσμα ενεργειακή φτώχεια για το λαό και υπέρογκα κέρδη για τους επιχειρηματικούς ομίλους που δραστηριοποιούνται στην ενέργεια. Διαγκωνίζονται, σπρώχνονται για μια φωτογραφία στη Φιέστα προς τιμή του καπιταλιστή.
Ας είναι και αυτό κριτήριο στάθμισης της ψήφου των λαϊκών στρωμάτων στις επερχόμενες Εθνικές, Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές.
Βαγγέλης Γούργαρης
Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης
Επικεφαλής Λαϊκής Συσπείρωσης
Σχετικά Άρθρα
- Τέσσερις σύλλογοι της Μεγαλόπολης ένωσαν δυνάμεις στο Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου! (εικόνες)
- Κοσμάς Αρκαδίας: ο αγώνας στα βουνά συνεχίζεται
- Μητσοτάκης | Επιστροφή δύο ενοικίων για εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές, γιατρούς στην επαρχία, νέοι περιορισμοί στο AirBnb και ανακαινίσεις με επιδότηση 90%
- Αγρότες θα κλείσουν την Τετάρτη (17.12.2025) τα διόδια της Νεστάνης!
- Συνάντηση στο Λεβίδι για τις δυνατότητες και προοπτικές θερμοκηπιακών εγκαταστάσεων
2 σχόλια
-
ΝΔ & ΚΚΕ συγκυβέρνηση ,κάτι μας λέει αυτό 16.51;
-
Πείτε στον Γόντικα μην κάνει πολύ αντιπολίτευση στον εκλεκτό του Μητσοτάκη... εκτίθεται!!






