Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αντώνης Σαμαράς για Βλάση: "Είναι πιο έτοιμος από ποτέ για νέους ρόλους"! (vd)

Αντώνης Σαμαράς για Βλάση: "Είναι πιο έτοιμος από ποτέ για νέους ρόλους"! (vd)

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, την πίτα για το 2023 έκοψε το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Αρκαδίας και πρώην Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Κώστα Βλάση, το απόγευμα της Τετάρτης (25/1/2023).

Μία εκδήλωση στη συμπλήρωση 8 χρόνων από την πρώτη εκλογή του κ. Βλάση σε θέση βουλευτή.

Ο κ. Αντώνης Σαμαράς δεν ήταν υγιής και δεν μπόρεσε να παραστεί στην εκδήλωση.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Το γραπτό μήνυμα του κ. Αντώνη Σαμαρά, διάβασε ο κ. Νίκος Τσιούτσιας (διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρώην Πρωθυπουργού). Στο μήνυμα του, ο κ. Σαμαράς ζητά συγνώμη για την απουσία του, λόγω γρίπης, ενώ για τον Κώστα Βλάση είπε ότι «είναι φίλος, αγωνιστής με αξίες. Ο Κώστας Βλάσης αυτό το ήθος το ακτινοβολεί χρόνια τώρα και όχι μόνο στην Αρκαδία.» σημείωσε δε ότι τον θυμάμαι ως απλό μαχητή, πρωταγωνιστή στην καθοριστική εκλογική νίκη που πέτυχαμε για την περιφέρεια Πελοποννήσου. Η Αρκαδία ξέρει, η Πελοπόννησο ξέρει ότι ο Κώστας ανέλαβε το βάρος των περιφερειακών εκλογών, έδωσε και την ψυχή του και τα κατάφερε. Αποστολή εξετελέσθη.

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε επίσης στις επενδύσεις που γίνονται στην Αρκαδία, αλλά και στην έλευση του φυσικού αερίου. «Αυτή η αναβάθμιση της Αρκαδίας οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στις προσπάθειες του Κώστα Βλάση. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τις συνεχείς οχλήσεις του Κώστα σε Υπουργούς και Υφυπουργούς για την επίλυση προβλημάτων. Είναι πεισματάρης, επίμονος, φορτικός μερικές φορές προς τους συναδέλφους του, αλλά ταυτόχρονα ευγενής και ακριβοδίκαιος. Η αποτελεσματικότητα του εξάλλου χαρακτήρισε και την θητεία του στο Υπουργείου Εξωτερικών. Εργάστηκε σκληρά, παρά την πανδημία. Έχει σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο της Αρκαδίας. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι ο Κώστας θα προσφέρει πολλά περισσότερα από εδώ και μπρος. Είναι πιο έτοιμος από ποτέ για νέους ρόλους. Είναι το μέλλον της Αρκαδίας, είτε ως απλός βουλευτής, είτε ως πρωταγωνιστής στην κεντρική πολιτική σκηνή από όποια θέση τον τάξει η παράταξή μας. Είμαι πεπεισμένος ότι η Αρκαδία θα τιμήσει την Αρκαδία, όπως ο Κώστας την Αρκαδία. »

6 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 15:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κωστας παει για περιφερεια που ειναι πιο σιγουρη για αυτον..γιατι η νδ παει για φουντο στις εκλογες εξαιτιας του κουλη...τους εκαψε ολους αυτος..τι τον θελανε αρχηγο..!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 10:22 Σύνδεσμος σχολίου

    η ντινα τελευταια ειναι να την κλαις εχε παρει τα μυνηματα του σαμαρα απο τας αθηνας και γιαυτο ζοριζοτε. μεσα στη γκρινια και στη μουρμουρα η καυμενουλα. εναντιον ολων. δεν ηρεμει τιποτα. ο αλλος ο τατ δεν μιλαει καν ειναι στο κοσμο του. ρε ντινα δεν ζωντανευουν τα κουφαρια. παρτε το γαλατακι σας τωρα ολοι προσφορα του σαμαρα σε ολους σας σε τιμη ευκεριας. ο τατ θα μεινει με τη ντινα τη μαργαριτα και το καυμο του. αληθεια πιστευει οτι μπορει να ειναι παλι περιφερειαρχης που ζει το ατομο

  • anonymoys
    anonymoys Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 10:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάποιοι ακούνε και βλέπουν τον κ.Πέτρο και τρέμουν,Γιατί;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 06:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Κώστας Βλάσης ο επόμενος Περιφερειάρχης Πελοπονήσου και με τις ευλογίες Σαμαρά.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 00:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Και κλαααααμα ο Πέτρος τώρα που σιγά σιγά ξεκαθαρίζει το τοπίο των Περιφερειακών εκλογών. Γιαυτό χτυπιούνται στο σαραι του Πετραν .Τωρα εξηγούνται όλα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 20:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ποιοι είναι οι νέοι ρόλοι. Να είναι υποψήφιος για περιφερειάρχης επειδή τα έσπασε με το Νίκα; πάντως σύμβουλοι του Νίκα ήταν παρόντες

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...