"Καθημερινή": "Κεντρικό ρόλο στον προεκλογικό σχεδιασμό του ΠΑΣΟΚ ο Κωνσταντινόπουλος"
Δημοσίευμα της Καθημερινής με τίτλο "τα πρόσωπα κλειδιά της εκλογικής καμπάνιας για ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ" αναφέρεται στον κεντρικό ρόλο που θα παιξει στις εκλογές της 21ης Μαίου για το κόμμα του ΠΑΣΟΚ ο Βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Ειδικότερα, αναφέρεται... "Στον σχεδιασμό της προεκλογικής εκστρατείας επιστρατεύθηκε το επικοινωνιακό επιτελείο αλλά και βουλευτές του κόμματος.
Ο εκπρόσωπος Τύπου Δημήτρης Μάντζος ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Παναγιώτης Δουδωνής και οι βουλευτές Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος Μιχάλης Κατρίνης Ευαγγελία Λιακούλη Κώστας Σκανδαλίδης και Νάντια Παννακοπούλου συμμετέχουν στην προετοιμασία".
Σχετικά Άρθρα
- Στο 1ο Τουρνουά Μπάσκετ "Γιάννης Κουτραφούρης" ο Πολύβιος Μεγαλόπολης
- Ψάρι Ηραίας | Το χωριό υδροδοτείται αποκλειστικά από τη νέα δεξαμενή πόσιμου νερού
- Η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού στον Αγιάννη και το Άστρος (εικόνες)
- Μάκαρης - Φαράντος: "Ήρθε η ώρα των αποφάσεων για το πρώην Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης"
- Εμπορικός Σύλλογος: "Η Μεγαλόπολη δεν είναι αποικία ΑΠΕ ούτε ο «πολίτης Β' κατηγορίας» της μεταλιγνιτικής εποχής!"
4 σχόλια
-
Γιαννακούρας ο επόμενος βουλευτής…
-
αν ο Γιαννακουρας δεν κοψει τον ομφαλιο λωρο του με τους Τατουλαιους δεν προκειται να δει βουλή ουτε στον υπνο του
-
Ας βγάλει ο Οδυσσέας κανά δελτίο τύπου για το Μπουντρούκα που είναι έμμισθος σύμβουλος του γαλάζιου Περιφερειάρχη κ.Νίκα και να αφήσει τον Ανδρουλάκη στην ησυχία του.
Μη τον πάρει και αυτόν στο λαιμό του κρίμα είναι.
Και ακόμα αναρωτιέμαι γιατί βρε Οδυσσέα δεν πήγες με τη ΝΔ, να είσαι με το φιλαράκι σου παρέα. -
Τρέμει ο Οδυσσέας μπας και του πάρει την καρέκλα ο κύριος Γιαννακούρας. Εγώ δεν είμαι ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ,ΕΛΙΑ, κλπ άλλες δυνάμεις) αλλά αν τυχόν δω το όνομα του κυρίου Γιαννακούρα θα τον ψηφίσω και με τα τέσσερα άκρα χαχαχαχαχαχα






