Σκαντζός | 12 υδατοξεμενές για την περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας
Αυτοψία πραγματοποίησε σήμερα 11-5-2023 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας Εμμανουήλ Σκαντζός στο έργο « Συνοδά έργα τοποθέτησης νέων υδατοδεξαμενών πυρόσβεσης Π.Ε. Αρκαδίας » προϋπολογισμού 74.400 € από ΚΑΠ.
Η Περιφερειακή Αρχή προετοιμάζεται για την φετινή αντιπυρική περίοδο. Έχουν ήδη προμηθευτεί 80 υδατοδεξαμενές για όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Στην Π.Ε. Αρκαδίας έχουν προμηθευτεί 12 υδατοδεξαμενές για να τις τοποθετήσουν σε διάφορα μέρη που έχουν υποδειχθεί από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τα Δασαρχεία.
Σύντομα θα πραγματοποιηθεί το συντονιστικό όργανο για να εξετάσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να είναι έτοιμοι να διαφυλάξουν τα δάση και το περιβάλλον όπως επίσης και τις περιουσίες των συμπολιτών.
Σχετικά Άρθρα
- Αγρότες θα κλείσουν σήμερα για μια ώρα τα διόδια της Νεστάνης!
- Κόουλμαν: «Κάναμε ίσως το χειρότερο παιχνίδι απ' όταν ήρθα στην ομάδα»
- Τα εισιτήρια για το παιχνίδι του Αστέρα Β' με την Αναγέννηση Καρδίτσας
- Παρακάμερα | Η μεγάλη νίκη των κοριτσιών του Αστέρα (vd)
- ΜΑΝΟ Αχιλλέας | Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Θανάση Σκαρπέλο
1 σχόλιο
-
Από τη Φούσκα είσαι καμάρι;






