Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζιούμης: «Ο κ. Τρουπής χαρακτηρίζεται από την αμετροέπεια που συνδυάζεται με συγκεκαλυμμένη αλαζονεία»

Τζιούμης: «Ο κ. Τρουπής χαρακτηρίζεται από την αμετροέπεια που συνδυάζεται με συγκεκαλυμμένη αλαζονεία»

Σε ανακοίνωση προχώρησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, απαντώντας στα όσα ισχυρίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Τρουπής ...

"Ο κ. Τρουπής βγάζει ανακοινώσεις, οι οποίες επιβεβαιώνουν το βασικό χαρακτηριστικό του προεκλογικού του λόγου και της αντιπολιτευτικής του τακτικής: την αμετροέπεια που συνδυάζεται με συγκεκαλυμμένη αλαζονεία.

Απλώς αναφέρουμε ότι η επίμαχη δικαστική απόφαση, δεν έκρινε στην ουσία της την υπόθεση, δηλαδή αν οι αναθέσεις που είχε πάρει από το Δήμο Τρίπολης αποτελούν, γι’ αυτόν, κώλυμα εκλογιμότητας ή όχι. ΑΠΕΡΡΙΨΕ την ένστασή μας ΓΙΑ ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ και συγκεκριμένα διότι δεν αποδείχθηκε με έγγραφο ότι οι ενιστάμενοι, δηλαδή ο δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι είχαν, εκτός από την ιδιότητα του υποψηφίου, και την ιδιότητα του ψηφοφόρου στο Δήμο Τρίπολης.

Σεβόμαστε απόλυτα τη δικαστική κρίση και τιμούμε τη Δικαιοσύνη, η οποία, άλλωστε, μπορεί να επιληφθεί και πάλι της ενστάσεως, με προσφυγή σε αυτήν οιουδήποτε κρίνει ότι πρέπει να το πράξει, αφού και ο ίδιος με την ανακοίνωσή του «ρίχνει το γάντι».

Υπό την έννοια αυτή, το να διατείνεται ο κ. Τρουπής ότι η άσκηση της ένστασης  είναι προϊόν μικροπολιτικής, με σκοπό να τεθεί σε «πολιτική ομηρεία» ένας απλός δημοτικός σύμβουλος, είναι μάλλον δήλωση πολιτικής αυταρέσκειας και απαξίωσης του κράτους δικαίου.

Τον προτρέπουμε ακόμη να μην προσβάλλει τις και τους εκλεγμένες/ους δημοτικές/ούς μας συμβούλους, επιφανή και εκλεκτά μέλη της τοπικής  μας κοινωνίας, οι οποίοι έφεραν τη μεγάλη νίκη στην παράταξή μας (τη μεγαλύτερη, ιστορικά, για το Δήμο μας) και τους οποίους τίμησαν με χιλιάδες σταυρών οι συμπολίτες μας, υπολαμβάνοντας ότι παρασύρθηκαν στην άσκηση της ένστασης, στερούμενες/οι ιδίας κρίσης.

Και επειδή από το ύφος της ανακοίνωσής του αυτής, και όχι μόνο, φαίνεται να τον κατατρύχει μία άκρατη φιλοδοξία, καλό θα είναι να διαβάσει την προτροπή του Ποιητή: «τες φιλοδοξίες σου να υπερνικήσεις αν δεν μπορείς, με δισταγμό και προφυλάξεις να τες ακολουθείς»."

5 σχόλια

  • Ανωνυμος
    Ανωνυμος Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 22:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Σίγουρα τον εαυτό σου περιγράφεις δήμαρχε!!!
    Και τους συνεργάτες σου!!!!
    Για γέλια και για κλάματα είσαστε. Περπατάτε και πετάτε. Όλο στην πονηριά και στην εξαπάτηση είσαστε. Αλλά πάει η στάμνα για νερό κάποια στιγμή θα σπάσει.....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 21:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιάννης Τρουπής ο νέος Τσιαμούλος

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 20:41 Σύνδεσμος σχολίου

    19:43 Ναι, έχεις δίκιο. Ένας "απλός δημαρχάκος" είναι με 52τακατό όμως και επενεκλογή για δεύτερη σερί φορά. Καμώσου τώρα. Ουστ στα μούτρα σου και μπανάνα Εν τω μεταξύ το άλλο το ντουγάνι ο 20:07 δεν πρέπει να έχει βγάλει ούτε νηπιαγωγείο. Πού είσαι βλήμα; Κι εγώ σου "τώπα". Είσαι στούρνος

  • ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΣ
    ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΣ Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 20:07 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΙΛΑΕΙ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΓΙΑ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ , ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΞΕΚΑΒΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΣΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΕΓΩ ΣΟΥ ΤΩΠΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 19:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Και εσυ ρε ένας απλός δημαρχακος είσαι που καβάλησες το καλάμι …. ουστττττ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...