Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ο Αρκάς γιος του Γρηγόρη Λαμπράκη!

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ο Αρκάς γιος του Γρηγόρη Λαμπράκη!

Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ο Γρηγόρης Λαμπράκης, γιος του Αγωνιστή της Ειρήνης και της Δημοκρατίας, Γρηγόρη Λαμπράκη από την Κερασίτσα Τεγέας.

Ο Γρηγόρης Λαμπράκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1960. Είναι γιος του αείμνηστου Βουλευτή Πειραιά, Βαλκανιονίκη και Αγωνιστή της Δημοκρατίας και της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη.

Είναι πτυχιούχος Μηχανικός Η/Υ Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και έχει αποπερατώσει επιτυχώς μεταπτυχιακές σπουδές ΜΒΑ στο London Metropolitan University. Εργάστηκε επί σειρά ετών ως Προγραμματιστής Πληροφοριακών Συστημάτων στη ΔΕΗ. Έχει έντονη αγωνιστική παρουσία στα Κινήματα Ειρήνης από τα μαθητικά του χρόνια. Υπήρξε μέλος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη, καθώς και της Επιτροπής του Υπουργείου Αθλητισμού για την Ολυμπιακή Εκεχειρία.

Ήταν Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ το 2007 στην Β΄ Αθηνών, ενώ στις εθνικές εκλογές του 2023 συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Είναι Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Οργάνωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (Π.Ο.Α.Ε.Α.), καθώς και της Βαλκανικής – Μεσογειακής Ένωσης Φιλίας (Β-Μ.Ε.Φ.).

Από το έτος 2010 είναι Πρόεδρος του Ιδρύματος ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...