Βασίλης Κωστόπουλος: "Ποτέ δεν αποκάλεσα παλιόπαιδο τον κ. Αγγελάκο"
Για τα όσα έγιναν στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, ο γενικός γραμματέας του δήμου κ. Βασίλης Κωστόπουλος απάντησε στην ανακοίνωση του κ. Σμυνιώτη.
«Αν μια φορά έχω μιλήσει στο δημοτικό συμβούλιο στα πέντε χρόνια, είναι ζήτημα. Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι αποκάλεσα παλιόπαιδο τον κ. Αγγελάκο. Είναι άδικο να βγάζετε στα μανταλάκια τον κάθε δημότη και τον γενικό γραμματέα του δήμου. Περιμένω τα επίσημα πρακτικά και επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου».
Σχετικά Άρθρα
- Περιφερειακή Επιτροπή | Αποφάσεις για την Αρκαδία - Οριστικός ανάδοχος για τα έργα στα Λαγκάδια
- Tyros Triathlon: μια παρέα με καρδιά, ένα event με υψηλά standards
- Συνεχίζεται με θετικά αποτελέσματα το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στον Δήμο Τρίπολης (εικόνες)
- Ίδρυση νέου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ειδικού Νηπιαγωγείου στην Τρίπολη | Τζιούμης: «Στηρίζουμε στην πράξη τα παιδιά και τις οικογένειές τους»
- Παγγορτυνιακή Ένωση | Προτείνει κινητοποιήσεις σε διόδια Νεστάνης και Υπουργείο Υποδομών!
3 σχόλια
-
Βασίλης είναι αυτός......
-
20:51.Η αξιοπρέπεια είναι μεγάλο πράγμα και δεν επιτρέπεται σε κανέναν να την αμφισβητεί με άδικο τρόπο.
-
Άξιος ο μισθός σου Βασίλη μπράβο δεν πας και στο σπίτι σου να ξεκουραστείς λίγο ?αρκετά τόσα χρόνια μας κούρασες είσαι πλέον παλιάς κοπής.






